Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор производства в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Потрібен вантажник в компанію «Центр підлоги «LEONE»»
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен вантажник в компанію центр підлоги LEONEКомпанія є лідером в чернівецькій області з продажу підлогового покриття (ламінат, паркетна дошка, терасна дошка, вінілова та spc підлога).Знаходимось в місті Чернівці, ринок Добробут.Ми пропонуємо:- Гідну та вчасну оплату праці;- Офіційне працевлаштування (Податки платимо за Вас);- Карʼєрне зростання;- Оплачуване стажування та навчання від працівників із високим рівнем кваліфікації за кошт компанії;- 15% корпоративної знижки;- Можливість впливати на зростання свого рівня заробітної плати;Обовʼязки:- Контроль при отриманні, зберіганні, та відвантаження товару зі складу;Основні вимоги:- Робота в 1С;- Комунікабельність;- Порядність;- Прагнення до розвитку та самореалізації у рамках нашої КомпаніїЗаробітня плата від 14000 грн./місяцьПрацюємо з вівторка по неділю:З 08:00-15:30Тому чекаємо саме на тебе
Оператор верстата лазерної різки ЧПК або Плазми
, Чернівці, Чернівецька область
Опис вакансіїМи — невелике виробництво, яке спеціалізується на виготовленні ємностей, баків та резервуарів з нерж та чорної сталі. Шукаємо оператора для станка лазерної різки металу, слюсара по металообробці. Потрібна людина яка готова якісно та швидко виконувати поставлені задачі. Обовязково досвід та вміння роботи на подібних агрегатах, робота на станку Senfeng в програмі CypCUT. Готові взяти людину яка працювала на ЧПУ плазмі і має велике бажання освоїти Лазерну різку. Має досвід та натхнення до роботи з металом.Не серйозно відноситесь до роботи? Маєте шкідливі звички? Повільно рухаєтесь або працюєте без натхнення, головне щоб відбути робочий день? — Не витрачайте власний та наш час, ця вакансія не для вас!Це не тимчасовий підробіток на місяць чи два. Ми шукаємо людину яка готова і хоче працювати з нами довгий термін і не один рікВимоги:Досвід роботи з металом;Відповідальність та систематичність;Знання металооброблювального обладнання;Досвід роботи на підприємствах, які застосовують механічну обробку металів;Вміння працювати в команді та самостійно;Здатність швидко навчатися та вникати в процес.Умови роботи:Повна зайнятість;Своєчасна виплата з / п;Графік роботи: 5/2.Субота та неділя — Вихідні;Заробітна плата стабільна, своєчасна;Опалювальний цех, туалет, вода, кухня.Адекватний колективОбовязки:Порізка металу на станку лазерної резкиІнші слюсарні роботиПеревірка виконаної роботи.
Оператор диспетчерської служби
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 14782 грнУ тому числі основна: 14782 грнОписОсновні функціональні обов'язки:інженер-диспетчерської служби. Обслуговування замовлень споживачів теплової енергії, одержання даних зі змінно-добовими завданнями, веде диспетчерські журнали, оперативні рапорти, облік і реєстрацію причин порушень під час виробничого процесу. Позмінний графік роботи (узгоджується при прийнятті на роботу).Інформацію про вакансію надасть фахвець за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знання ПК.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):комунікабельність.
Оператор ЧПУ станка
, Чернівці, Чернівецька область
На виробництво потрібен оператор ЧПУ станків. Бажано з досвідом, можемо навчити. Виробництво в самих Чернівцях.
Працівник на виробництво, формувальниця, ливарник (навчаємо)
, Чернівці, Чернівецька область
Компанія-виробник, яка входить в число найбільших виробників з виготовлення полімерних виробів, запрошуємо оператора на виробництвоНаш кандидат має:Здатність працювати в команді та виконувати покладені завдання;Відповідальність та уважність до деталей. Основні задачі:контроль роботи обладнання; контроль якості виготовлених деталей; Від компанії:Навчання у процесі роботи.Гідну заробітну плату;Роботу в стабільній компанії з дружнім колективом;Графік роботи — день 8:00-20:00/ніч 20:00-8:00/2 дні вихіднихСтабільна ЗП — від 15000 грнРобоче місце — місто Чернівці, вул. Хотинська Будемо раді отримати Ваш відгук, тел. 05******45 .Приєднуйтесь до нас та станьте частиною нашої команди!