Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по закупкам в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по закупкам в Черновцах"

8 149 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Специалист по закупкам" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Специалист по закупкам в Черновцах открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12.2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.1+ грн, и 0% с зарплатой 14.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Специалист по закупкам в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Специалист по закупкам в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Супервайзер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 30000 грн. На втором месте - Помощник торгового представителя с зарплатой 23600 грн, а на третьем - Торговый представитель с зарплатой 23222 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Керівник відділу з продажу
, Чернівці, Чернівецька область
В компанію MataDoor , на роботу потрібен керівник відділу продажу . Заробітна плата від 25 000 – 30 000 грн . Опис вакансіїКомпанія «Matadoor», у зв’язку з активним розвитком бізнесу, шукає Керівника у відділ продаж.Вимоги:шукаємо активних та відповідальних людей;аналітичний склад розуму та вміння систематизувати інформацію;уважність до деталей, самостійність;вміння працювати з великим обсягом інформації;хороший рівень комп’ютерної грамотності;вітається вміння працювати в 1С.висока особиста відповідальність, чесність та порядність.Ми пропонуємо:графік роботи: пн.-пт. 09:00−18:00офіційне працевлаштування;отримання нового досвіду;комфортні умови праці;вчасна виплата заробітної плати.Обов’язки:ведення аналітики підприємства за допомогою сучасних технічних засобів і комп’ютерних технологій;технічний супровід відділу збуту (формування аналітичних звітів та координування замовлень);контроль подачі та відгрузки продукції;ведення ціноутворення , зміна цін , повідомляти менеджерів про оновлені прайси;аналітика продажу товарів;введення акцій , бонусів для швидкої реалізації;моніторинг ринку;замовлення на склад товару з урахуванням попиту та цін ( консультація з менеджерам) .Якщо Ви відповідаєте вимогам та маєте бажання працювати у стабільній та перспективній компанії , зателефонуйте за номером 05******44
Фахівець з публічних закупівель
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 13000 грнУ тому числі основна: 13000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:бере участь у підготовці й організації проведення тендерних закупівель, збирає і обробляє інформацію, формування звітньої інформації, згідно посадової інструкції, заробітна плата буде вища і вирішена в результаті співбесіди.консультацію про вакансію надасть фахівець філії за тел. 093-074-16-32 (Ольга)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Вільне володіння ПК, Microsoft Office. Excel.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Готує інформацію щодо процедур закупівель до засідань тендерного комітету, бере участь у підготовці пакетів документів.
Фахівець з публічних закупівель
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 7897.5 грнУ тому числі основна: 5265 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:здійснювати вибір процедури закупівлі та проводити їх, забезпечувати складання, затверження та зберігання відповідних документів з публічних закупівель, надавати в установлений строк необхідні документи та відповідні пояснення, пнплізувати виконання договорів укладених згідно із Законодавством.Інформацію про вакансію надасть фахівець за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знання ПК.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):комунікабельність.