Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Приемщик в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Приемщик в Черновцах"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Приемщик" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 19.04.24, по профессии Приемщик в Черновцах открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.5+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.5+ грн, и 0% с зарплатой 12.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Приемщик в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Приемщик в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Заведующие складом. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 22000 грн. На втором месте - Комплектовщица на склад с зарплатой 17000 грн, а на третьем - Экспедитор с зарплатой 16947 грн.

Рекомендуемые вакансии

Автослюсар, автомеханік, автоелектрик, майстер прийомщик
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен майстер приймальник, автомеханік та автоелектрик на сто в Чернівцях по ремонту легкових автомобілів.СТО має свій склад-магазин автозапчастин і комплектуючих, що сприяє якості і термінам виконання робіт.Забезпечуємо умови праці:-теплі приміщення-інструмент -екіпірування.Графік роботи: пн-пт 9:00-18:00, сб 9:00-15:00.Умови оплати 50/50.Заробітня плата жотижнево.Вимоги: базові знання по ремонту ходової частини, навісного обладнання двигуна. Пунктуальність, уважність, бажання працювати.Маємо постійну завантаженість, хороший колектив співробітників, корпоративи за рахунок СТО.Зручна транспортна розв’язка.
вантажник в продуктовий магазин
, Чернівці, Чернівецька область
Мережа продуктових магазинів шукає вантажника!З/П: 15 000грн/ 16 робочих змін!Графік роботи: 2/2 з 8:00 до 20:00 та з 9:00 до 21:00.Обов'язки:Розвантажування товар на магазин;Допомога приймальнику при прийманні товару;На протязі дня працювати в торговому залі ,а саме викладка товарів на полиці, вітрини.Вимоги : порядність, працьовитість, відповідальність, бажання працювати!В нас Ви отримаєте:Зручний графік роботи,16 днів працюєте,15 днів відпочиваєте.Своєчасну оплату праці двічі на місяць.У нас немає штрафів за недостачі на магазиніЄ можливість працювати ближче до домуРегулярний перегляд З/ПТелефонуйте,або пишіть в вайбер ,адже ми чекаємо саме на вас.
Приймальник в продуктовий магазин
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен приймальникЗаробітня плата: 15000грн/16робочих змінОсновні обов’язки:-приймання товару, перевірка термінів придатності та якості ,кількість товару згідно накладних;-викладка товару на закріплений за вами відділ ;-дотримання принципів викладки товару ;-дотримання чистоти і порядку в тороговому залі.*Умови роботи:Графік роботи 2/2 з 8:00 по 20:00Своєчасна виплата заробітної плати;Телефонуйте за номером :05*********29- Валентина