Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Станочник в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Робота Чернівці,без досвіду, виробництво,пакування,вантажники
, Чернівці, Чернівецька область
Тов Полімер пласт гарант пропонує вакансію оператор лінії виробництва,Графік роботи з8.00-20.00 та з 20.00-8.002 дні день 2 дні ніч 2 вихіднихРобота за станком контролювати вихід продукції а саме пластикових виробівЗнаходимось на вул.ХотинськаПо всім питанням телефонувати за номером телефону вказаним у оголошенні
Столяр верстатник
, Чернівці, Чернівецька область
Робота для майстра у деревообробний цех. Вимоги: знання роботи на станках/верстатах.
Оператор верстата лазерної різки ЧПК або Плазми
, Чернівці, Чернівецька область
Опис вакансіїМи — невелике виробництво, яке спеціалізується на виготовленні ємностей, баків та резервуарів з нерж та чорної сталі. Шукаємо оператора для станка лазерної різки металу, слюсара по металообробці. Потрібна людина яка готова якісно та швидко виконувати поставлені задачі. Обовязково досвід та вміння роботи на подібних агрегатах, робота на станку Senfeng в програмі CypCUT. Готові взяти людину яка працювала на ЧПУ плазмі і має велике бажання освоїти Лазерну різку. Має досвід та натхнення до роботи з металом.Не серйозно відноситесь до роботи? Маєте шкідливі звички? Повільно рухаєтесь або працюєте без натхнення, головне щоб відбути робочий день? — Не витрачайте власний та наш час, ця вакансія не для вас!Це не тимчасовий підробіток на місяць чи два. Ми шукаємо людину яка готова і хоче працювати з нами довгий термін і не один рікВимоги:Досвід роботи з металом;Відповідальність та систематичність;Знання металооброблювального обладнання;Досвід роботи на підприємствах, які застосовують механічну обробку металів;Вміння працювати в команді та самостійно;Здатність швидко навчатися та вникати в процес.Умови роботи:Повна зайнятість;Своєчасна виплата з / п;Графік роботи: 5/2.Субота та неділя — Вихідні;Заробітна плата стабільна, своєчасна;Опалювальний цех, туалет, вода, кухня.Адекватний колективОбовязки:Порізка металу на станку лазерної резкиІнші слюсарні роботиПеревірка виконаної роботи.
Різноробочий, столяр, помічник столяра на деревообробне виробництво
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо працівників у свою дружню команду ( чоловіки , жінки) на деревообробне виробництво: різноробочий, столяр, помічник столяра, верстатник.Готові взяти без досвіду роботи, все навчимо. Головне бажання працювати та вчитися. Будемо раді бачити Вас у своїй команді.
Оператор ЧПУ станка
, Чернівці, Чернівецька область
На виробництво потрібен оператор ЧПУ станків. Бажано з досвідом, можемо навчити. Виробництво в самих Чернівцях.
Верстатник, різноробочий на деревообробному підприємстві
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо кандидата на посаду верстатника, помічника верстатника. Ваша основна відповідальність буде полягати в роботі на верстаті (чи у наданні допомоги верстатнику) в процесі обробки деревини.Обов`язки:- підготовка матеріалів для обробки на верстатах;- робота з верстатами згідно з інструкціями майстра цеху;-контроль якості виготовлених виробів;-підтримка чистоти та порядку на робочому місці;-виконання інших завдань, пов"язаних з виробництвом, за дорученням керівника.Вимоги:- бажання працювати та вчитися;-здатність працювати в команді;-фізична витривалість для виконання роботи у виробничому середовищі;-дотримання правил безпеки та виробничої дисципліни.Ми готові взяти на роботу кандидатів без досвіду та освіти, але з бажанням навчатися та розвиватися. Ми надамо необхідне навчання та підтримку, щоб Ви стали успішними у своїй роботі. При потребі надається кімната в гуртожитку.Ми пропонуємо стабільну роботу у дружньому колективі, конкурентну заробітну плату та можливість кар'єрного росту.Умови праці: оплачувана відпустка та лікарняні, медичне страхування, можливість професійного та кар'єрного росту, комфортні умови роботи.Ми очікуємо з нетерпінням співпрацювати з Вами!