Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Автомеханик в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Автомеханик в Черновцах"

20 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Автомеханик" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Автомеханик в Черновцах открыто 2 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 19.5+ грн. 50% объявлений с зарплатой 23,9+ грн, и 0% с зарплатой 14.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Автомеханик в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Автомеханик в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Водитель фуры. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 50000 грн. На втором месте - Дальнобойщик с зарплатой 33857 грн, а на третьем - Рихтовщик с зарплатой 30000 грн.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Автослюсар, автомеханік, автоелектрик, майстер прийомщик
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен майстер приймальник, автомеханік та автоелектрик на сто в Чернівцях по ремонту легкових автомобілів.СТО має свій склад-магазин автозапчастин і комплектуючих, що сприяє якості і термінам виконання робіт.Забезпечуємо умови праці:-теплі приміщення-інструмент -екіпірування.Графік роботи: пн-пт 9:00-18:00, сб 9:00-15:00.Умови оплати 50/50.Заробітня плата жотижнево.Вимоги: базові знання по ремонту ходової частини, навісного обладнання двигуна. Пунктуальність, уважність, бажання працювати.Маємо постійну завантаженість, хороший колектив співробітників, корпоративи за рахунок СТО.Зручна транспортна розв’язка.
Автомеханік слюсар моторист ходовщик механік
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібний справжній професіонал, моторист, ходовик, автомеханік з досвідом роботи від 2-х років зі знанням пристрою сучасних дизельних та бензинових двигунів та ходової частини автомобіля, Європейського та Азіатського виробництва.Вимоги: пунктуальність, порядність, дисципліна, відсутність шкідливих звичок у робочий час, порядок на робочому місці.Оплата 50/50 щотижня, графік 5 днів на тиждень із 9 до 18.Дружній колектив, чудові умови роботи (душ, теплий бокс +19, якісний інструмент)
Автослюсар, автомеханік
, Чернівці, Чернівецька область
MAGNAT auto — місце професійного росту та стабільного заробітку! Шукаємо в команду СТО автослюсаря-ходовика, автомеханіка!МИ ПРОПОНУЄМО:Стабільну заробітну платуОплачуваний випробувальний термін 1 місяць — 15 000 грнПРО НАС: MAGNAT auto — перша мережа шинних центрів та СТО в Чернівцях. Вже 10 років наша команда змінює уявлення людей про якість автомобільного сервісу! Ми лідери на ринку автопослуг в Чернівцях і пишаємося цим!УМОВИ РОБОТИ:Окремий робочий пост та візок з інструментамиГрафік роботи з пн. по сб.Комплект робочої формиРоздягальня, душова, кімната відпочинкуБонуси та премії за результатами роботиЗнижки для співробітниківДружній колектиОСНОВНІ ВИМОГИ:Ремонт ходової частиниЗаміна технічних рідинДосвід роботи від 1 рокуПідтримка чистоти робочого місцяБажання працювати та отримувати нові знанняТелефонуйте або надсилайте нам резюме!
Робота на СТО механик
, Чернівці, Чернівецька область
терміново потрібен на роботу автомеханіки ,, зарплата договірна, дзвоніть
Майстер, автомеханік, слюсар, автослесарь
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаю майстра на СТО, зарплата кожну неділю, 50-50, бажано досвід роботи.Детально по телефону..