Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Ночная смена в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Асистент лікаря ветеринара
, Чернівці, Чернівецька область
У ветеринарну клініку Пан Ветеринар потрібен помічник ветеринарного лікаря. (Можливо студент ветеринарного вуза без досвіду роботи) Обов'язки: - підготовка робочого місця - допомога лікарю на прийомі та в операційній - Виконання маніпуляцій призначених лікарем - знання фармакології -підтримка чистоти на робочому місці Вимоги: -Ветеринарна освіта -Бажання вчитися та розвиватися -вміння працювати в команді -Взаємодопомога в команді -пунктуальність -комунікабельність -сумлінність Що ми пропонуємо: - робота на сучасному обладнанні - можливість відвідувати конференції та майстри класи - робота у злагодженій команді - щоденна та стабільна заробітна плата - кар'єрний ріст Графік роботи 5/2 чи 4/3, 2/2 (по домовленості) з 8.00 до 20.00, можуть бути нічні зміни Випробувальний термін – 1 місяць. Заробітна плата на випробувальному терміні 600 грн/зміна. Заробітна плата після випробувального терміну від 700 грн за зміну. Телефонуйте за номером телефону +38********48, +38********65. Чекаємо саме на Вас!
Працівник складу
, Чернівці, Чернівецька область
Кадрове агенство "ЛІДЕР-ЛТД" здійснює набір працівників на посаду Працівник складуМи пропонуємо:Графік роботи: позмінний, денні зміни (8:00-18:00), нічні (19:00-6:00)Оплата праці: 800/1000 грн за зміну від 16 тис. грн/міс (залежить від к-ті змін)Розташування - вул. КоломийськаОсновні обов'язки:Готовність до роботи в режимі змінного графікаЗдатність працювати в командіВідповідальність та уважність до деталейЯкщо ви зацікавлені в цій вакансії та маєте відповідні навички, надсилайте своє резюме або телефонуйте за номером: +38066 535 50 03 Дарія. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу заявку!
Різноробочий
ТзОВ Облторгсервіс ТM Brilliant, Чернівці
ЗАПРОШУЄМО РІЗНОРОБОЧИХ на виробництво.  У велику виробничу компанію ТМ Brilliant — одну з лідерів виробників пластику, потрібні працівники в цех.Що ми пропонуємо:Оплачувану відпусткуГарячі обіди — їдальня на території заводуЗарплата 2 рази на місяцьМожливість кар'єрного росту.Графік роботи: 8-годинний або позмінний (денна та нічна зміна)або 5 днів з 08:00-16:30 Обов'язки (в залежності від підрозділу виробництва):робота на виробничій лінії пакування продукціїламінаціяпереміщення товарів з виробництва на склад Вимоги до кандидата:бажання працювативідповідальністьдисциплінованість.Досвід необов’язковий. Адреса підприємства: Чернівці, вул. Каденюка (Чкалова), 20 Запис на співбесіду до Васілісси ВасилівниТелефонуйте: Понеділок-п'ятниця з 09:00 до 18:00
Робота в пекарні
, Чернівці, Чернівецька область
Робота в пекарні в нічну зміну Випікати булочки . ЗП договірна від 14 тис.Всі деталі по телефону
Потрібен сантехнік на виробництво. Цікава постійна робота. Офіційно .
, Чернівці, Чернівецька область
Завод. Слюсар має обов'язки обслуговувати устаткування,сантехнічне устаткування . Можлива робота доба(робота)-дві(відпочинок). Всі подробиці по телефону. Основне-готовність працювати ,бути кмітливим та отримувати за це достойну оплату. Надається відстрочка . Вік не грає ролі. Головне-досвід та відповідальність працювати в колективі та самостійно(можливо в нічну зміну)