Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Временная в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Оператор верстата лазерної різки ЧПК або Плазми
, Чернівці, Чернівецька область
Опис вакансіїМи — невелике виробництво, яке спеціалізується на виготовленні ємностей, баків та резервуарів з нерж та чорної сталі. Шукаємо оператора для станка лазерної різки металу, слюсара по металообробці. Потрібна людина яка готова якісно та швидко виконувати поставлені задачі. Обовязково досвід та вміння роботи на подібних агрегатах, робота на станку Senfeng в програмі CypCUT. Готові взяти людину яка працювала на ЧПУ плазмі і має велике бажання освоїти Лазерну різку. Має досвід та натхнення до роботи з металом.Не серйозно відноситесь до роботи? Маєте шкідливі звички? Повільно рухаєтесь або працюєте без натхнення, головне щоб відбути робочий день? — Не витрачайте власний та наш час, ця вакансія не для вас!Це не тимчасовий підробіток на місяць чи два. Ми шукаємо людину яка готова і хоче працювати з нами довгий термін і не один рікВимоги:Досвід роботи з металом;Відповідальність та систематичність;Знання металооброблювального обладнання;Досвід роботи на підприємствах, які застосовують механічну обробку металів;Вміння працювати в команді та самостійно;Здатність швидко навчатися та вникати в процес.Умови роботи:Повна зайнятість;Своєчасна виплата з / п;Графік роботи: 5/2.Субота та неділя — Вихідні;Заробітна плата стабільна, своєчасна;Опалювальний цех, туалет, вода, кухня.Адекватний колективОбовязки:Порізка металу на станку лазерної резкиІнші слюсарні роботиПеревірка виконаної роботи.
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6650 грнОписХарактер виконуваної роботи:ТимчасовийОсновні функціональні обов'язки:виконання ремонту двигуна та ходової частини автомобілів; для працевлаштування внутрішньо переміщеної особи;консультацію про вакансію надасть фахівець філії за тел. 00930741632 ТетянаВид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутні
Бухгалтер
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 7900 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:бухгалтер по нарахуванні заробітної плати, здійснення прийом, аналіз і контроль табелів обліку робочого часу і готує їх до лічильної обробки, приймає та оформляє листи про тимчасову непрацездатність, здійснює реєстрацію бухгалтерських проводок та їх рознесення, здійснює нарахування та перерахування страхових внесків у державні позабюжетні соціальні фонди, заробітних плат робітників і службовців, готує звітність по ЕСН, стежить за збереження бухгалтерських документів. Інформацію за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):знання ПК.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):комунікабельність.