Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "СТО в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "СТО в Черновцах"

18 750 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "СТО" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии СТО в Черновцах открыто 23 вакансий. Для 26.1% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.9+ грн. 21.7% объявлений с зарплатой 8.5+ грн, и 17.4% с зарплатой 19.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "СТО в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии СТО в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Водитель фуры. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 50000 грн. На втором месте - Дальнобойщик с зарплатой 33857 грн, а на третьем - Рихтовщик с зарплатой 30000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Автослюсар на СТО
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаєм працьовитого автослюсара в хороший колектив! Досвід роботи обовязковий!Графк роботи з 9-18.00Субота короткий день, неділя вихідний!Шукаєм Ходовщиків Мотористів універсалів!Чіткий розрахунок! Забезпечення всім необхідним!
В столярному майстерню потрібен: столяр
, Чернівці, Чернівецька область
В столярний цех потрібен майстер, столяр, для виготовлення торцевих дошок. Всі питання по телефону. Алкоголіків прошу не турбувати Наш цех знаходиться в м.Чернівці по вул. Куп'янська 14. (Центр, біля турецької площі, базару на Удонова)
На авто мийку потрібен працівник зі стажем роботи ..
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібний працівник на автомийку, з досвідом роботи.Автомийка знаходиться Калинівському ринку навпроти авторинку. Заробітня плата від 16000і вище. Робочі години з 8.00 до 15.00 у будні і з 7.00 у вихідніУмови роботи надаємо.
Сторож
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Чергує на прохідній підприємства, пропускає працівників, відвідувачів, автотранспорт на територію після пред'явлення відповідних документів. Консультацію про вакнсію надасть консультант філії за тел. 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: відсутні
Офіціант
2401, Вижницька філія Чернівецького ОЦЗ, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 7000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:01&Підготовка залу до обслуговування споживачів, полірує посуд, прибори, здійснює попередню сервіровку столів, приймає замовлення від споживачів, подає страви і напої, оформляє рахунки і розраховується по них із споживачами, дотримання санітарних правил та норм. Графік роботи тиждень через тиждень з 9 до 22 год. с. Мигове. Консультацію надасть фахівець філії Алла Боднарашик за тел.00681205247 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: тиждень через тиждень з 9 до 22.00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:надання житла; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):вміння працювати у командіОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікабельність, ввічливість, акуратність
Туристический менеджер
Дискавері, Чернівці
Знайомтесь — турагентство Дискавері з досвідом роботи понад 20 років в туризмі.( інстаграм instagram.com/discovery_tourexpert/)Ми постійно розвиваємось та шукаємо в нашу команду менеджера з туризму. Тобі підійде ця робота, якщо ти:любиш подорожувати відвідала (в) хоча б дві-три країнитвое хоббі — копання на сайтах лоукостерів, букінгу та тріпедвайзеріа також ти себе називаєш людиноюактивноюкомунікабельноюенергійноювідповідальноюто маєш всі шанси долучитись до нашого колективуТвої задачі:комунікація з клієнтом та продаж турівконсультація та допомога клієнту в підборі турусупутній документооборот — оформлення договорів та видача документів для туруведення СРМпозитивні емоції та бажання розвиватися і навчатися Що ми пропонуєм: офіційне працевлаштування;робочий графік 10-00 — 19-00 рекламні тури за наш рахунок — двічі на рік;достойну заробітну плату — ставку плюс відсотки від продаж;зручні умови праці;підтримку колег, допомогу та навчання;карʼєрний рістХочеш перевірити, які в тебе шанси потрапити на цю роботу — кидай нам резюме. Не забудь додати до резюме посилання на сторінки в соцмережах
Столяр, столярний цех, майстри по виготовленню дерев‘яних виробів
, Чернівці, Чернівецька область
В деревообробний цех Смт Лужани потрібні працівники по виготовленню дерев‘яних виробів, майстри по набиванню вагонки. Фарбувальник пулівелізатором. житло надаемо. .
Різноробочий, столяр, помічник столяра на деревообробне виробництво
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо працівників у свою дружню команду ( чоловіки , жінки) на деревообробне виробництво: різноробочий, столяр, помічник столяра, верстатник.Готові взяти без досвіду роботи, все навчимо. Головне бажання працювати та вчитися. Будемо раді бачити Вас у своїй команді.
СТО на Роботу потрібен АВТО-ЄЛЕКТРИК
, Чернівці, Чернівецька область
СТО Master Auto на постійній основі потрібен автоелектрик з стажем роботи та знанням діагностичних програм AUTEL, VAG-DELFI, Mersedes!!! На п`ятиденний робочий тиждень з високою заробітною платою, та забезпеченням інструменту.
Робота на СТО з досвідом
, Чернівці, Чернівецька область
Транспортна компанія Burak-travel, яка спеціалізується на міжнародних пасажирських перевезеннях запрошує в свою команду автослюсаря-ходовика Вимоги: -знання будови та особливостей обслуговування сучасних автобусів -досвід роботи автослюсарем по автобусах чи вантажних автомобілях 1 рік -вітається відсутність шкідливих звичок, якщо вони присутні то контролювати їх Умови: -повна зайнятість, сучасний сервісний центр, обладнаний всім необхідним для виконання своїх обов’язків Обов‘язки: -діагностика несправностей автобусів, якісне та своєчасне їх усунення. Заробітня плата від 20000 до 30000 + відсоток, все залежить від досвіду та навичок.
Робота , робітник , працівник , помічник автослюсара , автослюсар ,СТО
, Чернівці, Чернівецька область
Робота , робітник , працівник , помічник автослюсара , автослюсар , механік на СТО . Можливо з невеликим досвідом , допоможемо , покажемо , навчимо .
Робота на СТО механик
, Чернівці, Чернівецька область
терміново потрібен на роботу автомеханіки ,, зарплата договірна, дзвоніть
Вакансии автомалер
, Чернівці, Чернівецька область
терміново потрібен на роботу автомалер, зарплата договірна, дзвоніть
Робота лікаря стоматолога
, Чернівці, Чернівецька область
Пропоную роботу лікарем стоматологом.Оренда крісла або відсоток за домовленістю. Новобудова,центр міста.
Лакувальник
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 12500 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:10& Лакування виробів з деревини. Можливе навчання на робочому місці. Консультацію про вакансію надасть фахівець Сторожинецького управління Чернівецької філії Чернівецького ОЦЗ за тел. 00951226988Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше
Сторож
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:провіряє цілісність об'єктів, що охороняються. Під час чергування тримає об'єкти охорони під наглядом, періодично обходить територію і перевіряє стан об'єктів. Здійснює прибирання території двору від сміття, трави, снігу, льоду. В опалювальний період опалює службові приміщення, які підлягають опаленню та слідкує за станом опалювальних систем. Приймає безпосередню участь у заходах по благоустрою території музею. інформацію про вакансію надасть фахівець за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):порядність.
Помічник Столяра на виробництво
, Чернівці, Чернівецька область
На меблеве виробництво потрібен помічник столяра. Досвід в роботі буде перевагою. Знаходимось в районі Аеропорта. Заробітня плата від 16000 грн. За подробицями звертайтеся по телефону з 9:00 до 18:00.
СЛЮСАР на СТО вакансія
, Чернівці, Чернівецька область
Розташування: м. Чернівці вул.Сінельникова 10Конкурентоспроможна заробітня плата від 20,000 грн і більше ( залежить від обсягу виконаної роботи)Вимоги:Досвід роботи (ходова частина, ГРМ, мотор)Інші деталі за телефоном: 05***************76 Саша
Робота на СТО рихтовщик
, Чернівці, Чернівецька область
терміново потрібен на СТО рихтовщик,, дзвоніть
Головний механік
Кит-групп, Чернівці
Запрошуємо на роботу Головного механіка АТП (вантажні автомобілі).Обов’язки:Організація та контроль проведення (прийняття) ремонтів підрядними СТО. Організація випуску авто на лінію. Контроль технічного стану транспортних засобів на лінії. Контроль проходження транспортних засобів ТО і ТР. Контроль своєчасного оформлення дозвільної документації (ЄКМТ, Червоні полоси, страхування, свідоцтва). Закупівлю запчастин для ТЗ (в т.ч. шини, акумулятори, світло та все ін). Взаємодія з водіями щодо комплектності та технічного стану ТЗ.Вимоги:Вища освіта – бажано. Досвід роботи механіком автопарку (вантажні авто) від 2-х років. Досвід/знання особливостей комплектування авто за класом ADR. Відповідальність, порядність, висока ступінь самодисципліни.Умови:Адреса: м.Чернівці, вул. Комунальників. Графік роботи: 5/2 з 9:00 до 18:00. Ставка на випробувальний термін (3 місяці) від 25000 грн., після успішного проходження терміну випробування – ставка від 35000 грн. Гарантована своєчасна виплата зарплати (2 рази на місяць).У нас чудова та професійна команда, з якою вам буде приємно працювати ;)Якщо ви відповідаєте вимогам та хочете приєднатися до нашої команди, надсилайте своє резюме або телефонуйте.