Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бармен в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Бармен в Черновцах"

10 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Бармен" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Бармен в Черновцах открыто 4 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.0+ грн. 25% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 25% с зарплатой 19,0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Бармен в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Бармен в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Сушист. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21750 грн. На втором месте - Вожатый с зарплатой 15000 грн, а на третьем - aвиакассир с зарплатой 13718 грн.

Рекомендуемые вакансии

Бармен/Офіціант .
, Чернівці, Чернівецька область
Бармен/офіціант в ресторан/кафе при міні готелі.Понеділок-Субота з 11:00 до 20:00. Неділя вихідний день.Хороші умови праці, Не велика навантажуваність ресторану, мала посадка.Готель "Дворик" , вул.Коломийська 9Г.
Продавець-бариста, бариста, бармен
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо продавця-бариста в кав‘ярню, яка знаходиться в парку Жовтневому.Необхідні навички:Досвід роботи на аналогічній посаді від 6 місяцівВідповідальністьПунктуальністьОхайністьШвидкістьПриготування кавових напоїв Розглядаємо як на повну зайнятість так і на неповну
Робота для БАРМЕНА! Навчаємо!
, Чернівці, Чернівецька область
Мережа сімейних ресторанів «Країна мрій», запрошуємо у нашу команду БАРМЕНА!Якщо тобі є 18, і ти комунікабельний, енергійний та цілеспрямований, то можеш стати частиною нашого дружнього колективу.Графік роботи: з 9.00−21.00, 3/3, 4/2 або по домовленості.Заробітна плата: 15 000 - 16 000 грн.(ставка 800 грн+%)Розташування: м.Чернівці, вул.Винниченка 20 Ми пропонуємо:своєчасну та гідну оплату праці 2 рази на місяць;бонуси та мотиваційні програми;ранкову каву та смачний обід;реальний кар`єрний ріст у нашій динамічній мережі;оплачуване стажування.Якщо вас зацікавила вакансія , телефонуйте за номером !До зустрічі на співбесіді!
Запрошуємо на роботу бармена
, Чернівці, Чернівецька область
Наш заклад шукає барменів-Пропонуємо гарний колектив та комфортне місце роботи -Гарне місце знаходження -Навчання -Гідний рівень праці -гідна заробітння плата
Бармен-офіціант САДГОРА
, Чернівці, Чернівецька область
Ми шукаємо в новий заклад в районі САДГОРА енергійних та відповідальних осіб на посаду офіціанта/ки. Робота офіціанта — це не просто сервіс, це мистецтво створювати приємну атмосферу для наших гостей та забезпечувати їхній комфорт.Ми пропонуємо:Гнучкий графік роботиНавчання для кандидатів без досвідуРозвоз персоналу після роботиКар'єрний розвиток та можливість зростання у компаніїДружній та сприятливий робочий колективВимоги:Бажання працювати та розвиватися в гостинній сфері.Вміння працювати в команді та спілкуватися з людьми.Висока відповідальність та уважність до деталей.Здатність працювати в стресових ситуаціях.Обов’язки:Прийом замовлень та їхнє обслуговування.Рекомендації гостям щодо меню та напоїв.Забезпечення належної чистоти та порядку на робочому місці.Виконання інших завдань, пов’язаних з роботою офіціанта.Ми готові взяти на роботу без досвіду та освіти, оскільки надамо необхідну підготовку та навчання. Ви отримаєте можливість працювати в дружній команді, отримувати стабільний дохід та розвиватися у галузі гостинності.Якщо ви енергійні, комунікабельні та маєте бажання працювати у сфері обслуговування, надішліть нам своє резюме та приєднуйтесь до нашої команди «Chebonta, Пікантіко». За деталями звертайтесь за номером 09******21, 06******66.
Робота барменом
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен бармен.Графік роботи: 2/2 з 8:00 до 22:00.Заробітна плата: 800 грн./день.Для детальної інформації, будь ласка, одразу телефонуйте за вказаним нижче номером телефону.
офіціант- бармен в ресторан
, Чернівці, Чернівецька область
Ресторан Cleo, пропонує роботу для офіціантів- барменів(ставка+%), для барменів (від 800грн), або просто офіціантів(ставка+%). Графік обговорюємо на місці, зарплата індивідуально обумовлюємо на місці.Прийом, видача , контроль замовлень. Підготовка приміщення до обслуговуванняЗастосування методів продажу та кроків обслуговуванняЗа додатковою інформацією телефонуйте з 10 до 19:00-, або пишіть тут.Оплата по тижням Везем додому, двухразове харчування. Чаєві. Форму одягу надамо.Всі подробиці при співбесіді.