Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Туризм / Гостиницы / Рестораны в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Туризм / Гостиницы / Рестораны в Черновцах"

12 632 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Туризм / Гостиницы / Рестораны" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, в отрасли Туризм / Гостиницы / Рестораны в Черновцах открыто 39 вакансий. Для 20.5% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13.9+ грн. 17.9% объявлений с зарплатой 7.3+ грн, и 17.9% с зарплатой 9.5+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Туризм / Гостиницы / Рестораны" за последние 12 месяцев в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Черновцах.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Туризм / Гостиницы / Рестораны в Черновцах" в 2024 году

Авиакассир без опыта является наиболее востребованной профессией в Черновцах в отрасли Туризм / Гостиницы / Рестораны. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 7. Уровень средней заработной платы у профессии Авиакассир без опыта равен 13718 грн

Рекомендуемые вакансии

Потрібен бариста-продавець!
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен на роботу Продавець-Бариста до кав’ярні на Калинівский ринок.Досвід роботи ОБОВ‘ЯЗКОВИЙ! Графік роботи з 5:45 ранку до 15-00.Вимоги бути пунктуальним та обов’язкове дотримання чистоти на робочому місці.Вміння працювати на професійному обладненні.Приготування різних кавових напоїв.Без досвіду не турбувати.Заробітня плата від 10000-12000тис.Графік роботи 2/2 або 5/2В залежності від графіку змінюється зарплатня!Усі деталі за номером 09******17!,09******98!
Вожатий, вихователь в дитячий табір
ЄвротурВіт, Чернівці
Потрібні вожаті-вихователі на роботу в дитячий табір з 15.06.2024 по 30.08.2024. При бажанні можна працювати по змінах, а не все літо (одна зміна 12 днів). Дитячий табір "Джерело Карпат" розташований в мальовничих Карпатах в с. Татарів Івано-Франківська обл. (6км від Буковеля) Проживання в комфортабельних котеджах зі всіма зручностястями (душ, туалет, цілодобова гаряча вода, тв, wi-fi  в кожному номері), та 4х разове  харчування в ресторані туркомплексу надається. Вимоги, побажання: Бути активним, творчим, креативним, харезматичним, відповідальним. Обов'язки: Догляд за дітьми та їх безпекою , підтримувати дисципліну в своїй команді, проведення різних культурно-масових заходів. Надаються переваги людям з музичним, танцювальним, спортивним досвідом, а також  досвідом роботи вожатим-вихователем в таборі. 
Шиномонтажник. Можливо без досвіду. Навчання.
, Чернівці, Чернівецька область
Пропонуємо роботу майстру шиномонтажу. Розглянемо кандидата без досвіду роботи (можливе навчання).Цегляне приміщення, не будка-вагончик.Всі умови. Тепла вода/туалет/ роздягалка, є можливість обідів.Графік роботи позмінно 4/3, 3/4. З 8:00 до 19:00.Прибита точка робота є завжди.Заробітня плата ставка або % від прибутку.
Робота охоронником без досвіду Ашан Хотинська
, Чернівці, Чернівецька область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ОХОРОННИКА (Ашан Хотинська)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Забезпечення безпеки клієнтів та співробітників магазинуОхорона приміщень та прилеглої територіїЗбереження майна магазинуВиявлення та попередження випадків крадіжок в торговому заліЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Хотинська ".
Робота без досвіду Продавець Ашан Хотинська
, Чернівці, Чернівецька область
Компанія Ашан — один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду Продавця (Ашан Хотинська)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиофіційне працевлаштування — жодних конвертів, 100% біла зарплатащорічна оплачувана відпустка мінімум 24 днііндивідуальна та колективна преміямедичне страхуванняоплачувані лікарняніПіклування про співробітниківпільгове 3-х разове харчуваннякартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:ввічливого обслуговування клієнтіввикладку товару згідно стандартів компаніїконтроль якості та термінів придатності товарудотримання санітарно-гігієнічних норм праціЗа детальною інформацією прохання звертатись на Пункт обслуговування клієнтів магазину Ашан Хотинська
Бариста-продавець
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо баристу до кав'ярні на Калинівському ринку.Досвід роботи на професійному обладнені обов'язковий.Графік роботи з 6 ранку по 15:00,вихідний понеділок! Заробітня плата від 23 000 тис. Деталі за номером 09******17.
Бариста в кав'ярню
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо БАРИСТУ в невеличку кавярню.Заклад знаходиться в м.Чернівці, вул.Головна 126аГрафік роботи:пн.-сб. 8:00-20:00Нд. 10:00-20:002/2 або 3/3Ставка+% від загального продажу.Оплата 2 рази в місяць.Досвід роботи ( вміння приготування кавових напоїв) ВІТАЄТЬСЯ !!!
Бармен/Офіціант .
, Чернівці, Чернівецька область
Бармен/офіціант в ресторан/кафе при міні готелі.Понеділок-Субота з 11:00 до 20:00. Неділя вихідний день.Хороші умови праці, Не велика навантажуваність ресторану, мала посадка.Готель "Дворик" , вул.Коломийська 9Г.
Офіціант в ресторани KUCHERI/ЧІЧЕРІ
, Чернівці, Чернівецька область
Ми, «Kucheri, ресторан», шукаємо енергійного та привітного офіціанта, який буде приємно здивовувати наших гостей і зробить їх візит у наш ресторан незабутнім.Обов’язки:Привітати гостей, супроводжувати їх до столу і надати зручне розташуванняПредставити меню та допомогти вибрати страви і напої.Приймати замовлення та передавати їх у кухнюВиконувати доставку страв і напоїв до столівЗабезпечити якісне обслуговування гостей, відповідати на їх запитання та задовольняти їх потребиПеревіряти правильність рахунків та забезпечувати правильне розрахування з гостямиПідтримувати чистоту та порядок на робочому місціВимоги:Досвід роботи офіціантом не обовʼязково.Вміння працювати в команді.Харчування у ресторані під час роботи.Якщо ви прагнете працювати в секторі гостинності, маєте комунікабельність та бажання робити людей щасливими, то ми чекаємо саме на вас! Приєднуйтесь до нашої команди «Kucheri, ресторан» і допоможіть нам створити незабутні враження для наших гостей.
Кухар
2401, Вижницька філія Чернівецького ОЦЗ, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 7000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:01&Приготування їжі згідно технології. Забезпечує дотримання рецептур та технології виготовлення продукції у відповідності до нормативних документів. с. Мигове. Консультацію про вакансію надасть фахівець філії Боднарашик Алла за тел.00681205247.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: тиждень через тиждень з 9 по 22.00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:надання житла; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання всіх технологічних процесів, пов’язаних з приготуванням їжі.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, охайність.
Офіціант
2401, Вижницька філія Чернівецького ОЦЗ, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 7000 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:01&Підготовка залу до обслуговування споживачів, полірує посуд, прибори, здійснює попередню сервіровку столів, приймає замовлення від споживачів, подає страви і напої, оформляє рахунки і розраховується по них із споживачами, дотримання санітарних правил та норм. Графік роботи тиждень через тиждень з 9 до 22 год. с. Мигове. Консультацію надасть фахівець філії Алла Боднарашик за тел.00681205247 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: тиждень через тиждень з 9 до 22.00Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:надання житла; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):вміння працювати у командіОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікабельність, ввічливість, акуратність
Охоронець
Альфа-Щит Винница, ПП, Чернівці
Вахтовий метод роботи (14 через 14 діб). Охоронник на підприємство  що займається виготовленням олійних продуктів в районі Сад гори  м.Чернівці.Вимоги: відповідальність, честність,  порядність, охайний зовнішній вигляд. Обовязки: пропускной режим на КПП, патрулювання території, контроль вїзду і виїзду автомобілів , охорона матеріальних цінностей, охорона загального порядку на території підприємства.Умови: рабоче місце охоронника на посту, кімнати відпочинку в гуртожитку,      ( ел.чайник), (обігрівач), освітлена територія, доставка  з м. Вінниці до місця чергування мікроавтобусом за рахунок підприємства охорони .
Продавець-бариста, бариста, бармен
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо продавця-бариста в кав‘ярню, яка знаходиться в парку Жовтневому.Необхідні навички:Досвід роботи на аналогічній посаді від 6 місяцівВідповідальністьПунктуальністьОхайністьШвидкістьПриготування кавових напоїв Розглядаємо як на повну зайнятість так і на неповну
Офіціант в готель м. Чернівці
, Чернівці, Чернівецька область
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts», що надає послуги високого рівня у сфері гостинності, працює за провідними європейськими стандартами обслуговування гостей, оголошує відкритим пошук на вакансію «Офіціанта».Функціональні обов’язки:забезпечення ефективної та якісної роботи;обслуговування шведської лінії та ресторану;бажання розвиватися та навчатися щодня;теплий прийом гостей та привітність;обслуговування відповідно до стандартів та розрахунок відвідувачів ресторану.Ми пропонуємо:графік роботи позмінний;стабільну заробітну плату;можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку;офіційне працевлаштування, оплачувану відпустку та лікарняний, а також безкоштовні обіди;можливість працювати в команді професіоналів.Від тебе чекаємо наступного:досвід роботи у ресторанній сфері буде перевагою;працьовитість, старанність та ініціативність;вміння працювати у команді, комунікабельність;бажання зростати та розвиватися.Компанія створює всі умови для розвитку та зростання персоналу та надає кожному реальну можливість побудувати успішну кар'єру!
Шукаю охоронця на завод . Можна без досвіду.
, Чернівці, Чернівецька область
Робота охоронця! на постійній основу шукаємо працівників (можна без досвіду)Вахтовий метод!-На період вахти харчування і проживання надаємо безкоштовно. -Забезпечуємо робітників робочим телефоном.-Беремо без досвіду Охороняємо склади, елеватори.Якщо виявите правопорушення, нагороджуємо преміями.По всім питанням, дзвоніть!Дзвінки приймаю кожен день
Шукаємо касира-баристу
, Чернівці, Чернівецька область
Пекарня кафе балканської випічки Vertuta шукає касира.Обов'язкове вміння працювати з кавомашиною.Для запису на співбесіду телефонуйте за номером 06******60
Бармен-офіціант САДГОРА
, Чернівці, Чернівецька область
Ми шукаємо в новий заклад в районі САДГОРА енергійних та відповідальних осіб на посаду офіціанта/ки. Робота офіціанта — це не просто сервіс, це мистецтво створювати приємну атмосферу для наших гостей та забезпечувати їхній комфорт.Ми пропонуємо:Гнучкий графік роботиНавчання для кандидатів без досвідуРозвоз персоналу після роботиКар'єрний розвиток та можливість зростання у компаніїДружній та сприятливий робочий колективВимоги:Бажання працювати та розвиватися в гостинній сфері.Вміння працювати в команді та спілкуватися з людьми.Висока відповідальність та уважність до деталей.Здатність працювати в стресових ситуаціях.Обов’язки:Прийом замовлень та їхнє обслуговування.Рекомендації гостям щодо меню та напоїв.Забезпечення належної чистоти та порядку на робочому місці.Виконання інших завдань, пов’язаних з роботою офіціанта.Ми готові взяти на роботу без досвіду та освіти, оскільки надамо необхідну підготовку та навчання. Ви отримаєте можливість працювати в дружній команді, отримувати стабільний дохід та розвиватися у галузі гостинності.Якщо ви енергійні, комунікабельні та маєте бажання працювати у сфері обслуговування, надішліть нам своє резюме та приєднуйтесь до нашої команди «Chebonta, Пікантіко». За деталями звертайтесь за номером 09******21, 06******66.
Касир без досвіду роботи!!! вул. Головна, 265
, Чернівці, Чернівецька область
Пропонуємо:Стабільна зарплата ( від 12 до 16 тис. грн) та офіційне працевлаштування .Можливий індивідуальний графік роботи (2/2, 3/3 або 5/2, по 4, 6 або 8 годин).Зручна локація, можлива розвозка додому у вечірні години.Знижки 30% на власну продукцію (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава).Досвід роботи - не обов'язковийВашими основними обов’язками будуть:Люб’язне обслуговування та розрахунок Гостей на касі Контроль відповідності зважування, маркування товарівДля роботи вам знадобляться:Уважність до деталей та відповідальністьКомунікабельність, бажання розвиватисьТелефонуй:(050) 398−58−34 — Ангеліна, вул. Головна, 265аЗ повагою, HR-команда
Пропоную вакансію кухар-універсал
, Чернівці, Чернівецька область
Запрошуємо на роботу кухаря - універсала.Графік роботи з 10:00до 20:00 .З/ п два рази на місяць.За детальнішою інформацією звертайтеся за номером 09******68Лілія
Кухар
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 6900 грнУ тому числі основна: 6900 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:кухар: приготування страв, відповідальне ставлення до роботи, підтримування в чистоті робочого місця. Режим роботи закладу з 8-00 до 20-00 ( по замовленню). Заробітна плата суттєво збільшується за рахунок отриманих замовлень.консультацію про вакансію надасть фахівець філії за тел. 093-074-16-32 Ольга.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:6-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: можливість харчуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):знання технології приготування стравОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):охайність, відповідальність.