Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Врач в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Врач гериатр

Смотреть статистику

Врач гигиенист

Смотреть статистику

Врач гинеколог

Смотреть статистику

Врач гомеопат

Смотреть статистику

Врач КДЛ

Смотреть статистику

Врач консультант

Смотреть статистику

Врач лечебной физкультуры

Смотреть статистику

Врач микробиолог

Смотреть статистику

Врач МРТ

Смотреть статистику

Врач остеопат

Смотреть статистику

Врач токсиколог

Смотреть статистику

Врач-диспетчер

Смотреть статистику

Врач-реаниматолог

Смотреть статистику

Врач-цитолог

Смотреть статистику

Врач-юрист

Смотреть статистику

Врачи больницы

Смотреть статистику

Врачи лабораторной диагностики

Смотреть статистику

Врачи поликлиники

Смотреть статистику

Главный врач

Смотреть статистику

Детский врач

Смотреть статистику

Нейрофизиолог

Смотреть статистику

Пародонтолог

Смотреть статистику

Спортивный врач

Смотреть статистику

Судовой врач

Смотреть статистику

Цитогенетик

Смотреть статистику
Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Робота лікаря-стоматолога
, Чернівці, Чернівецька область
Пропоную роботу лікаря-стоматолога.Оренда крісла або відсоток за домовленістю.Центр міста.Зручна парковка.
Медпрацівник в дитячий табір
ЄвротурВіт, Чернівці
На роботу в Дитячий оздоровчий табір "ДЖЕРЕЛО КАРПАТ" потрібен медпрацівник (лікар, медсестра чи фельдшер) на період з 15.06. 2024 по 30.08.2024 (при бажанні, можливо працювати не все літо, а по змінам. Одна зміна - 12днів) Табір розташований у мальовничому місці, в Івано-Франківській області, у с. Татарів, за 6 км від комплексу Буковель, в українських Карпатах. Проживання в котеджах з усіма зручностями (душ, туалет, гаряча вода цілодобово, тв, wi-fi ) в кожному номері. 4х разове харчування в ресторані туркомплекса. Зміни по 10-12днів Тел ...49 АнатолійСАЙТ ТАБОРУ dzherelokarpat.wixsite.com/tabir
Медичний представник
Дарниця, Чернівці
Вимоги: Вища медична освіта; Досвід роботи медичним представником; Сильні навички ведення переговорів; Озвинуті навички проведення презентацій; Наявність навичок управління продажами; Водійські права категорії «В», досвід керування автомобілем від 1 року. Довіряємо: Виконання плану продажів; Промоція препаратів серед фармацевтів та лікарів; Побудова ефективних взаємовідносин з клієнтами; Забезпечення наявності препаратів у аптеках; Забезпечення викладки препаратів у аптеках; Проведення презентацій, участь у виставках; Робота з ключовими лідерами думки; Складання звітності згідно стандартів компанії; Злагоджена робота з КАМ командою. Гарантуємо: Потужну команду професіоналів поруч; Медичне страхування; Конкурентну заробітну плату; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту.
Вакансія лікар-стоматолог. Садгора
, Чернівці, Чернівецька область
Пропоную роботу лікарю-стоматологу, загальний прийом можливо позмінно. Деталі при співбесіді.
Робота охоронником без досвіду Ашан Хотинська
, Чернівці, Чернівецька область
Компанія Ашан - один з найбільших рітейлерів на ринку України, запрошує в команду ОХОРОННИКА (Ашан Хотинська)МИ ПРОПОНУЄМО:Прозорі умови роботиОфіційне працевлаштування - жодних конвертів, 100% біла зарплатаЩорічна оплачувана відпустка мінімум 24 дніІндивідуальна та колективна преміяМедичне страхуванняОплачувані лікарняніПіклування про співробітниківПільгове 3-х разове харчуванняКартка лояльності для співробітникаМИ ОЧІКУЄМО ВІД ВАС:Забезпечення безпеки клієнтів та співробітників магазинуОхорона приміщень та прилеглої територіїЗбереження майна магазинуВиявлення та попередження випадків крадіжок в торговому заліЗа деталями звертайтеся за телефоном або на Пункт обслуговування клієнтів магазину "Ашан Хотинська ".
Вантажник на гуртовий склад
, Чернівці, Чернівецька область
На гуртовню непродовольчих товарів, яка працює більше 20 років, потрібен вантажник на склад.Вимоги: фізичне здоров"я, відповідальність, уважність, чесність та бажання працювати.Обов"язки: вигрузка, переміщення та загрузка товару (в наявності є автонавантажувач та рокла), порядок на складі.Умови праці:Графік роботи: понеділок-п"ятниця 9.00-17.00 субота 9.00-16.00З/плата виплачується двічі на місяць.Лікарняні та відпустка оплачуються.
Асистент лікаря ветеринара
, Чернівці, Чернівецька область
У ветеринарну клініку Пан Ветеринар потрібен помічник ветеринарного лікаря. (Можливо студент ветеринарного вуза без досвіду роботи) Обов'язки: - підготовка робочого місця - допомога лікарю на прийомі та в операційній - Виконання маніпуляцій призначених лікарем - знання фармакології -підтримка чистоти на робочому місці Вимоги: -Ветеринарна освіта -Бажання вчитися та розвиватися -вміння працювати в команді -Взаємодопомога в команді -пунктуальність -комунікабельність -сумлінність Що ми пропонуємо: - робота на сучасному обладнанні - можливість відвідувати конференції та майстри класи - робота у злагодженій команді - щоденна та стабільна заробітна плата - кар'єрний ріст Графік роботи 5/2 чи 4/3, 2/2 (по домовленості) з 8.00 до 20.00, можуть бути нічні зміни Випробувальний термін – 1 місяць. Заробітна плата на випробувальному терміні 600 грн/зміна. Заробітна плата після випробувального терміну від 700 грн за зміну. Телефонуйте за номером телефону +38********48, +38********65. Чекаємо саме на Вас!
Прибиральниця АЗК вул. Галицький Шлях 46м
, Чернівці, Чернівецька область
Працюєш ти – працює країна. Твоя робота має значення! Долучайся до команди ОККО, формуймо надійний тил нашої країни разом!Шукаємо ПРИБИРАЛЬНИЦЮ!Приєднуйся, бо ми:•офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня;•не затримуємо зарплату;•оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний;•забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.);•підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО – це велика і дружня команда;•ОККО – це український бізнес, який входить до ПЕК і визнаний критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Всі наші військовозобов’язані працівники підлягають бронюванню за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Що треба робити?•Якісно прибирати приміщення АЗК.Що ми очікуємо?•Впорядковані документи;•Готовність докладати максимум зусиль заради добробуту нашої країни.Маєш запитання? Телефонуй, з радістю познайомимось!Надсилай своє резюме Чекаємо в команді!
Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:прибирання приміщення лікарні, догляд за хворими.Інформацію про вакансію надасть фахівець за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Робота касира Чернівці, без досвіду, з навчанням, яке оплачується
, Чернівці, Чернівецька область
МІЙ БАНК – МОЯ ОПОРА.Опора мільйонів українців, хто відтепер каже «МОЄ».МОЇ ЛЮДИ. МОЯ СПРАВА. МОЯ СВОБОДА.ОЩАДБАНК запрошує до команди: касира відділення банку в м. ЧернівціКлючові завдання:прийом платежів від фізичних та юридичних осіб;здійснення операцій з готівковими коштами в національній та іноземній валюті;проведення грошових переказів;сортування, обробка, формування грошової готівки;продаж банківських продуктів;Для даної посади необхідніповна загальна середня освіта;досвід роботи з касовою дисципліною від 1-го року;бажання навчатися основним інструкціям і положенням НБУ, що стосуються роботи каси банку.Ми гарантуємо:умови для професійного та кар’єрного зростання кожного співробітника;офіційне працевлаштування із дотриманням всіх соціальних гарантій згідно КЗпП (оплачувані лікарняні, відпустку від 29 календарних днів на рік);стабільну заробітну плату та преміювання за результатами роботибезкоштовне медичне страхування для всіх працівників.підтримку та професійне навчання Надсилайте Ваше резюме – станьте частиною команди ОЩАДУ!
Фельдшер
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 3350 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:бере участь у проведенні обов'язкових медичних профілактичних оглядів працівників та студентів, надає допомогу при травматичному пошкодженні, кровотечі, колапсі, отруєнні, механічній асфіксії, анафілактичному шоці, опіках,алергічних станах, заповнює бланки довідок за результатами обов'язкових медичних профілактичних оглядв студентів, веде облік медичного обладнання, лікарських засобів та дотримується правил і термінів їх зберігання й використання. Інформація за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Неповний робочий часУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):комунікабельність.
Лікар ветеринарної медицини
2401, Вижницька філія Чернівецького ОЦЗ, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:01& проводить огляд тварин діагностування їх хвороб і ушкоджень здійснює хірургічне і терапевтичне лікування тварин в Берегометській дільниці лікарні ветмедицини.Контактна особа 00680503460Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):розуміти фізіологію та анатомію тварин найрізноманітніших видів, розбиратися в сучасних ліках, медичному обладнанніОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):комунікативність, відповідальність
Лікар ветеринарної медицини
2401, Вижницька філія Чернівецького ОЦЗ, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:01& проводить огляд тварин діагностування їх хвороб і ушкоджень здійснює хірургічне і терапевтичне лікування тварин в смт. ПутилаКонтактна особа 00680503460Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):розуміти фізіологію та анатомію тварин найрізноманітніших видів, розбиратися в сучасних ліках, медичному обладнанніОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):комунікативність, відповідальність
Вантажник-комплектувальник на склад, зп 17000 грн
ПП «Будпостач», Чернівці
Компанія БУДПОСТАЧ розширює складські приміщення.Запрошуємо до співпраці КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКА-вантажника!Вимоги:Висока працездатність, відповідальність, старанність, пунктуальність.Фізична і моральна витривалість, відсутність протипоказань по здоров’ю.Відсутність шкідливих звичок!Функціонал:Розвантаження та навантаження товаруПереміщення товару по складу.Комплектація товару згідно накладних.Пропонуємо по співпраці:Розташування складу —вул. Лугова 9Оплачувану відпустку, лікарняний;Корпоративні знижки на весь асортимент товаруЗацікавила дана вакансія?ТЕЛЕФОНУЙТЕ, приходьте на співбесіду!Ми вам ЗАВЖДИ раді!Контактна особа: МАРИНА, 066 140 04 86
Офіціант в готель м. Чернівці
, Чернівці, Чернівецька область
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts», що надає послуги високого рівня у сфері гостинності, працює за провідними європейськими стандартами обслуговування гостей, оголошує відкритим пошук на вакансію «Офіціанта».Функціональні обов’язки:забезпечення ефективної та якісної роботи;обслуговування шведської лінії та ресторану;бажання розвиватися та навчатися щодня;теплий прийом гостей та привітність;обслуговування відповідно до стандартів та розрахунок відвідувачів ресторану.Ми пропонуємо:графік роботи позмінний;стабільну заробітну плату;можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку;офіційне працевлаштування, оплачувану відпустку та лікарняний, а також безкоштовні обіди;можливість працювати в команді професіоналів.Від тебе чекаємо наступного:досвід роботи у ресторанній сфері буде перевагою;працьовитість, старанність та ініціативність;вміння працювати у команді, комунікабельність;бажання зростати та розвиватися.Компанія створює всі умови для розвитку та зростання персоналу та надає кожному реальну можливість побудувати успішну кар'єру!
Сестра медична (брат медичний)
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:*сестра медична, проведення маніпуляційних заходів, допомога лікарю, ведення карток пацієнтів.консультацію про вакансію надасть фахівець філії за тел. 093-074-16-32Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток
Сестра медична (брат медичний)
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 13500 грнУ тому числі основна: 13500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:працювати медичною сестрою маніпуляційного кабінету, виконує лікарські призначення, здійснює необхідні маніпуляції, проведення різних видів маніпуляцій.Інформацію про вакансію надасть фахівець за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):комунікабельність.
Робота лікаря стоматолога
, Чернівці, Чернівецька область
Пропоную роботу лікарем стоматологом.Оренда крісла або відсоток за домовленістю. Новобудова,центр міста.
Робота! Вантажник на склад, зп 17000 грн
, Чернівці, Чернівецька область
Компанія БУДПОСТАЧ розширює складські приміщення.Запрошуємо до співпраці КОМПЛЕКТУВАЛЬНИКА-вантажника!Вимоги:Висока працездатність, відповідальність, старанність, пунктуальність.Фізична і моральна витривалість, відсутність протипоказань по здоров’ю.Відсутність шкідливих звичок!Функціонал:Розвантаження та навантаження товаруПереміщення товару по складу.Комплектація товару згідно накладних.Пропонуємо по співпраці:Розташування складу —вул. Лугова 9Оплачувану відпустку, лікарняний;Корпоративні знижки на весь асортимент товаруЗацікавила дана вакансія?ТЕЛЕФОНУЙТЕ, приходьте на співбесіду!Ми вам ЗАВЖДИ раді!Контактна особа: МАРИНА, 06*********86МАрина
Посудомійниця в Чернівці
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts» що надає послуги високого рівня у сфері гостинності, працює за провідними європейськими стандартами обслуговування гостей, оголошує відкритим пошук на вакансію «Мийник посуду».Основні вимоги:досвід роботи буде перевагою;працьовитість та старанність.Посадові обов’язки:забезпечення ефективної та якісної роботи;прибирання службових приміщень та кухні;миття посуду в ресторані;обслуговування відповідно до стандартів роботи.Ми пропонуємо:графік роботи гнучкий);стабільну заробітну плату;офіційне працевлаштування, оплачувану відпустку та лікарняний, а також безкоштовні обіди.Ми високо цінуємо внесок кожного співробітника та пропонуємо розвиватися разом із компанією «Optima Hotels and Resorts».Наші гості будуть задоволені лише тоді, коли задоволені наші співробітники!Ми в соціальних мережах:TelegramНаша сторінка на FacebookСвій відгук без резюме ви можете залишити: OptimaJobBotМи обов’язково зв’яжемося з вами.