Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Массажист в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Массажист в Черновцах"

14 500 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Массажист" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Массажист в Черновцах открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 17,2+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 10.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Массажист в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Массажист в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Массажист в салон красоты. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Управляющий салона красоты с зарплатой 11000 грн, а на третьем - Педикюру с зарплатой 8000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Вакансія Масажист/масажистка
, Чернівці, Чернівецька область
Ми атмосферна студія масажу Body line. Пропонуємо вакансію массажиста/ки у Чернівцях у звʼязку з відкриттям ще одніє локації - руська 209б (біля ресторану Шошо)Ми пропонуємо:•оплату 50% від вартості масажу•Чайові особисто Ваші•Гнучкий графік роботи Від Вас очікуємо:•Бажання вчитися та розвиватися•Комунікабельність•Відповідальність•Чесність та бажання працювати Чекаємо ваших повідомлень та дзвінків+38********31Марина
Масажист
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконання різних видів масажу, консультування клієнтів, лікувальний масаж, профілактика різних порушень.Інформацію про вакансію надасть фахівець за тел.: 00934774941.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):ввічлевість, комунікабельність.
Перукар в салон краси в Києві, надаємо житло іногороднім
, Чернівці, Чернівецька область
Міжнародна мережа «Експрес Стрижка» запрошує на роботу перукарів з досвідом роботи від 2-х років. Робота постійна або на підміну.Надаємо житло іногороднім.Салони знаходяться в різних районах Києва в місцях з найбільшою прохідністю клієнтів.Мережа «Експрес Стрижка» — це найбільша мережа перукарень в Україні, яка налічує більше 100 салонів в Україні та Європі та яка користується великим попитом серед клієнтів.Переваги роботи в салонах мережі:Салони знаходяться місцях з великою прохідністю, що гарантує постійний потік клієнтів;Індивідуальний змінний графік або на підміну під потреби майстра;Висока зарплатня до 12 000 грн на тиждень;Мотиваційні програми;Дружній колектив;Житло для іногородних;Найкращі майстри мережі мають можливість роботи в салонах нашої мережі у Польщі та Чехії.Нашим майстрам ми надаємо:Засоби дезінфекції, маски, рукавички та витратні матеріали, необхідні при обслуговуванні клієнтів.Майстру необхідно мати:набір інструментів;фен;машинку для стрижки;наявність двох комплектів інструментів буде перевагою;Ставайте частиною нашої дружньої команди. Телефонуйте або залишайте резюме.