Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Вахтой в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Вахтой в Черновцах"

8 750 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Вахтой" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Вахтой в Черновцах открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18.9+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.5+ грн, и 0% с зарплатой 12.6+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Вахтой в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Вахтой в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Частичная занятость. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 17000 грн. На втором месте - Удаленная работа с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Без опыта с зарплатой 14497 грн.

Рекомендуемые вакансии

Різноробочий на виробництво. Надається ЖИТЛО та транспорт
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо працівників на виробництво меблів у Чернівецькій області (проживання надається БЕЗКОШТОВНО!)Графік позмінний, можлива робота вахтою!Оплата 736-800 грн/зміна (в залежності від функціоналу) +15% бонусуОформлення за договором, виплати на картку щотижняБажаєте дізнатись деталі? Дзвоніть 07*********74 Олена, Світлана.
Охоронець
Альфа-Щит Винница, ПП, Чернівці
Вахтовий метод роботи (14 через 14 діб). Охоронник на підприємство  що займається виготовленням олійних продуктів в районі Сад гори  м.Чернівці.Вимоги: відповідальність, честність,  порядність, охайний зовнішній вигляд. Обовязки: пропускной режим на КПП, патрулювання території, контроль вїзду і виїзду автомобілів , охорона матеріальних цінностей, охорона загального порядку на території підприємства.Умови: рабоче місце охоронника на посту, кімнати відпочинку в гуртожитку,      ( ел.чайник), (обігрівач), освітлена територія, доставка  з м. Вінниці до місця чергування мікроавтобусом за рахунок підприємства охорони .
Шукаю охоронця на завод . Можна без досвіду.
, Чернівці, Чернівецька область
Робота охоронця! на постійній основу шукаємо працівників (можна без досвіду)Вахтовий метод!-На період вахти харчування і проживання надаємо безкоштовно. -Забезпечуємо робітників робочим телефоном.-Беремо без досвіду Охороняємо склади, елеватори.Якщо виявите правопорушення, нагороджуємо преміями.По всім питанням, дзвоніть!Дзвінки приймаю кожен день