Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кладовщик на складе в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Комірник
ФОП Волков С.В., Чернівці
Запршуємо на роботу комірника на склад, розташований по вул. Прутська.На позицію «комірник» ми шукаємо відповідальних, уважних і пунктуальних людей, які бажають мати стабільну та гідно оплачувану роботу.В ваші обов’язки буде входити: •приймання та складування товару;•підбір товару по накладних;•завантаження-розвантаження авто;•проведення інвентаризації на складі;•підтримувати порядок на робочому місці.Зі свого боку ми пропонуємо:•своєчасну виплату з/плати;•оплачуване стажування;•графік роботи 9.00 до 18.00.Якщо вас зацікавила наша пропозиція або у вас є додаткові запитання – телефонуйте. Завжди раді вас чути!
Комірник
Пульс, Чернівці
ТОВ «Торговий дім СВР» запрошує на роботу комірника на склад, розташований по вул. Прутська.Ми є найбільшим оптово-роздрібним підприємством зі збуту систем інженерної сантехніки ТМ «Rozma», а також дистриб'юторами інженерної та побутової сантехніки як вітчизняних, так і іноземних виробників.На позицію «комірник» ми шукаємо відповідальних, уважних і пунктуальних людей, які бажають мати стабільну та гідно оплачувану роботу.В ваші обов’язки буде входити: приймання та складування товару; підбір товару по накладних; завантаження-розвантаження авто; проведення інвентаризації на складі; підтримувати порядок на робочому місці.Зі свого боку ми пропонуємо: своєчасну виплату з/плати; оплачуване стажування; графік роботи 9.00 до 18.00.Якщо вас зацікавила наша пропозиція або у вас є додаткові запитання – телефонуйте або пишіть в viber: 38(066)058-1008. Завжди раді вас чути!
Робота комірником(завідуючий складом)
, Чернівці, Чернівецька область
На Підприємство В-пластЗапрошуються на роботу -Вантажники з/п (18000грн - 25000грн-водії з/п (15000грн+ 2грн км)-менеджери (ставка 20000грн +% )Графік понеділок - пятниця з 8:00 по 18:00Субота з 8:00 по 15:00Неділя вихідний...-Приємний колектив-гарні умови-Офіційне працевлаштування