Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Замерщик в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Потрібен водій на власному авто! Оплата за день+паливо!
, Чернівці, Чернівецька область
В компанію з продажу вікон і дверей потрібен водій з власним автоВимоги:власний легковий автомобіль на газу!власний легковий автомобіль дизель/бензин до 8-10 літрів!Обов'язки:Возити замірника вікон по об'єктах по місту і області. Бути водієм замірника вікон. Товар возити не потрібно. Тільки людину.Умови роботи:Робота на пів дня! Приблизно, з 10-11 год. до 17 год. Ставка за день 350 грн+паливо!Робота на повний день! З 10 год до 18-20 год! Ставка за день 500 грн+паливо!Оплата щоденно!
Робота- ЗАМІРНИК, замірщик, вимірювальник сходів. ЗП кожен день.
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен замірник металокаркасів сходів.Робота в Івано-Франківській та Чернівецькій області.Часткова зайнятість - робота не на кожен день. Дата та час заміру - погоджується з Вами та клієнтом.Машина - не обовязково. Проїзд оплачуємо. Пенсійний вік підходить.Оплата після кожного заміру.ДЗвоніть.
Сервіс-менеджер в BADO
, Чернівці, Чернівецька область
BADO, відома компанія, що розкриває красу та стиль, шукає талановитого працівника Клієнт-Сервісу для забезпечення найвищого рівня задоволення клієнтів.Обов'язки:Активне та професійне спілкування з клієнтами для відповіді на їх запитання та вирішення проблем;Надання точних замірів та реальних фотографій товарів для забезпечення достовірної інформації;Намагання зробити кожне замовлення найкращим досвідом для клієнтів;Підтримка позитивного іміджу бренду через високий рівень обслуговування.Вимоги:Відмінні комунікативні навички та здатність працювати в команді;Досвід в області клієнтського обслуговування буде перевагою, але не є обов'язковим;Уважність до деталей та бажання віддавати перевагу якості в обслуговуванні.Знання англійської мови на рівні, достатньому для спілкування з іноземними клієнтами.Умови:Повний робочий день з 10:00 по 20:00, графік 2/2;Можливість кар'єрного росту та розвитку;Приєднуйтеся до Команди BADO та допоможіть нам забезпечити найкращий сервіс для наших клієнтів!