Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Выходные в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Терміново потрібна прибиральниця
, Чернівці, Чернівецька область
Клінінгова компанія у з'вязку з розширенням штату шукає прибиральницю в Супермаркет в м. Чернівці.Умови роботи - графік основний - 2 дня робочі, 2 - вихідні, з 8.00 до 20.00, але може коригуватись, Вимоги до кандидата - бажання працювати, відсутність шкідливих звичок, охайність, вміння працювати на ПММ схвалюється. Оплата праці - по факту виконання робіт, двічі на місяць на банківську карту.Деталі за телефоном 06*********68 Ірина , будь ласка, не писати, а телефонувати.
На авто мийку потрібен працівник зі стажем роботи ..
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібний працівник на автомийку, з досвідом роботи.Автомийка знаходиться Калинівському ринку навпроти авторинку. Заробітня плата від 16000і вище. Робочі години з 8.00 до 15.00 у будні і з 7.00 у вихідніУмови роботи надаємо.
Менеджер з продажів м.Чернівці
, Чернівці, Чернівецька область
Компанія«АВ метал груп»є одним із лідерів-постачальників металопрокату в Україні. Ми працюємо з 2009 року і вже маємо понад 270 металосервісних центрів і більш ніж 25 філій та 2000+ позицій.Компанія постійно зростає та відкриває нові металосервісні центри, збільшує потужності виробництва металопрокату, сітки та профнастилу в різних куточках країни. Наразі ми в пошуку «Менеджера зі збуту».Основна задача — розвивати продажі підрозділу, постійно збільшуючи кількість активних клієнтів та середнього чека, виконувати план продажів металосервісного центру.Націй посаді ви будете займатись:активним пошуком, спілкуванням та залученням нових клієнтів;моніторингом конкурентного середовища;контролем дотримання платіжної дисципліни всіма контрагентами;виставлення рахунків клієнтам та документообіг.Для якісного виконання функціонала необхідно:володіти грамотною письмовою та усною мовою;вміти спілкуватись з людьми та мати дар переконання;мати клієнтоорієнтованість, наполегливість, пунктуальність та емпатію, неконфліктність та стресостійкість;досвід роботи на аналогічній посаді не обов’язковий (готові навчати);знати 1С, Ехсеl/Word, СRM (бажано);мати авто та права категорії В, бути активним водієм (буде перевагою, але не обов’язково).Компанія готова надати:стабільну заробітну плату з регулярним переглядом;розроблену програму навчання для підтримки на старті та впродовж кар'єри;компенсацію палива та амортизації;оплату мобільного зв’язку та видачу робочого телефону;дружню та професійну команду, яка максимально підтримує;знижки на вивчення англійської мови для вас та вашої родини.Умови роботи:ставка та премія, від 18 000 грн;формат роботи в офісі;графік понеділок-п'ятниця з 08:00 по 17:00, субота та неділя вихідні;адресою: м.Чернівці, вул. лейтенанта Олександра Маланчука,38 (колишня Миколаївська,38).Якщо ви хочете стати частиною нашої крутої команди, то надсилайте ваше резюме у відгук на вакансію.У разі виникнення запитань телефонуйте (067)559−89−03 Віктор Миколайович або пишіть за номером (067)611-18−70 Дар’я.Ми націлені на побудову лише довгострокових трудових відносин та у пошуках такого ж кандидата
Бариста-продавець
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо баристу до кав'ярні на Калинівському ринку.Досвід роботи на професійному обладнені обов'язковий.Графік роботи з 6 ранку по 15:00,вихідний понеділок! Заробітня плата від 23 000 тис. Деталі за номером 09******17.
В хостел потрібна прибиральниця-покоївка
, Чернівці, Чернівецька область
В затишний хостел, потрібна прибиральниця-покоївка.Обов'язки:• зміна постільної білизни• вологе прибирання номерів та інших загальних приміщень (кімнат, коридорів, ванної і душової кімнат, санвузлів)• прибирання кухні• прання, прасування постільної білизни: Графік з 10.00 до 16.00, два дні робочі два дні вихідніВся детальна інформація за номером телефон09*********1709*********56Хостел знаходиться за адресою вул. Устима Кармелюка 159, район аеропорту.
Клінер прибиральник мийщик вікон
, Чернівці, Чернівецька область
feya_chistoty_cv_new Шукає Клінерів!U визнана компанія в сфері надання послуг прибирання!Ми розвиваємося швидко і зараз шукаємо нових Клінерів та Прибиральників для нашої динамічної команди!Пропонуємо:Висока Зарплата: 700 — 1000 грн на день, з щотижневими виплатами.Зручний графік роботиз можливістю обирати вихідні: від 3 до 5 днів на тижденьвід 8 до 10 годин Корпоративну форму одягу, професійний інвентар та якісні засоби прибирання.Швидке кар'єрне зростання. Зарекомендуєш себе - будеш мати високий дохід з графіком, який підходить тобі!Твої Обов’язки:Працювати у мобільній бригаді для виконання комплексних замовленьВиконувати свої завдання відповідно до робочих інструкцій.Бережно ставитися до речей клієнтів.Не потрібно вести комунікацію з клієнтом та взаємодіяти з грошима, цим займається бригадир.Якщо тобі все підходить - телефонуй!+38********59
Оператор верстата лазерної різки ЧПК або Плазми
, Чернівці, Чернівецька область
Опис вакансіїМи — невелике виробництво, яке спеціалізується на виготовленні ємностей, баків та резервуарів з нерж та чорної сталі. Шукаємо оператора для станка лазерної різки металу, слюсара по металообробці. Потрібна людина яка готова якісно та швидко виконувати поставлені задачі. Обовязково досвід та вміння роботи на подібних агрегатах, робота на станку Senfeng в програмі CypCUT. Готові взяти людину яка працювала на ЧПУ плазмі і має велике бажання освоїти Лазерну різку. Має досвід та натхнення до роботи з металом.Не серйозно відноситесь до роботи? Маєте шкідливі звички? Повільно рухаєтесь або працюєте без натхнення, головне щоб відбути робочий день? — Не витрачайте власний та наш час, ця вакансія не для вас!Це не тимчасовий підробіток на місяць чи два. Ми шукаємо людину яка готова і хоче працювати з нами довгий термін і не один рікВимоги:Досвід роботи з металом;Відповідальність та систематичність;Знання металооброблювального обладнання;Досвід роботи на підприємствах, які застосовують механічну обробку металів;Вміння працювати в команді та самостійно;Здатність швидко навчатися та вникати в процес.Умови роботи:Повна зайнятість;Своєчасна виплата з / п;Графік роботи: 5/2.Субота та неділя — Вихідні;Заробітна плата стабільна, своєчасна;Опалювальний цех, туалет, вода, кухня.Адекватний колективОбовязки:Порізка металу на станку лазерної резкиІнші слюсарні роботиПеревірка виконаної роботи.
Потрібні працівники
, Чернівці, Чернівецька область
Робочий графік, з 8:00 по 20:00 оплата кожного дня, 600 грн, вихідні, субота та неділя мій номер на роботі потрібні чоловіки, робота з металом 09******63 або 06******63 Володимир.
Водій-експедитор
, Чернівці, Чернівецька область
На гуртовий склад непродовольчих товарів потрібен водій- експедитор.Вимоги: пунктуальність, чесність та бажання працювати.Обов`язки: прийом, доставка та розвантаження товару по маршруту згідно виданих накладних, підтримка транспортного засобу в належному стані.Умови роботи: Графік роботи: Пн-Пт 9.00-17.00 Сб 9.00-16.00 Нд. вихідний Лікарняні та відпустка оплачуються. З/плата виплачується двічі на місяць.
Шукаємо водія експедитора 4 дні на тиждень
, Чернівці, Чернівецька область
Пропоную роботу водія експедитора для розвозу молочної продукції по місту і області. Зарплата 600 грн в день. Субота, неділя і понеділок вихідні. Необхідна наявність категорії В.Деталі за номером 05*********94
Вантажник на виробництво
, Чернівці, Чернівецька область
Компанія-виробник, яка входить в число найбільших виробників з виготовлення полімерних виробів, запрошує вантажника.Основні задачі:Вантаження, переміщення та розвантаження товарів (навантажувач, рокла);Пакування товарів для відвантаження;Від компаніі:Навчання у процесі роботи.Гідну заробітну плату;Роботу в стабільній компанії з дружнім колективом;Графік роботи — з Пн по Пт з 8:00-17:00 Сб-Нд вихідні;Стабільна ЗП ставка — 20000 грнРобоче місце — місто Чернівці, вул. ХотинськаМи будемо раді отримати Ваш відгук, тел. 05******45 Приєднуйтесь до нас та станьте частиною нашої команди!
Вантажники! Терміново (Садгора)
, Чернівці, Чернівецька область
Відкриваємо набір співробітників на склад — запрошуємо вантажників!Наша компанія займається оптовою торгівлею непродовольчих товарів по території України, понад 14 років. Основні категорії: дрібна побутова техніка, товари госп. групи, побутова хімія, ручні інструменти, електрика, сантехніка, садові інструменти, насіння, товари для тварин та інше. Більшість товарів не важкі! . Територіально знаходимося: м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого (Садгора). Затишна складська територія! Графік роботи: Нд- Чт з 8:00 до 17:00 (з урухуванням перерв) Пт, Cб — вихідні Обов'язки: тільки розвантажувально-вантажна робота на складі. Вимоги: бажання працювати, порядність. ЗП: ставка 575 грн/день. + щомісячна премія + можливість додатковой підробітки.Гарантуємо своєчасну виплату заробітної плати та постійну роботу!Телефонуйте! Євгеній Іванович 05*********61
Пакувальник на склад (Садгора, жінки та чоловіки)
, Чернівці, Чернівецька область
Відкриваємо набір співробітників на склад — запрошуємо на упаковку товару жінок та чоловіків!Наша компанія займається оптовою торгівлею непродовольчих товарів по території України, понад 14 років. Основні категорії: дрібна побутова техніка, товари госп. групи, побутова хімія, ручні інструменти, електрика, сантехніка, садові інструменти, насіння, товари для тварин та інше.Постійна робота! Затишний склад та територія!Графік роботи: Нд- Чт з 8:00 до 17:00 (з урухуванням перерв) Пт, Cб — вихідніОбов’язки: упаковка і перевірка товару за накладними перед відправкою.Вимоги: бажано аналогічний досвід роботи на складі.Умови: ЗП ставка 14000 грн + система премій.Територіально знаходимося: м. Чернівці, вул. Ярослава Мудрого (Садгора).Гарантуємо своєчасну виплату заробітної плати та постійну роботу!Телефонуйте! Євгеній Іванович 05*********61
Вантажник-комплектувальник
, Чернівці, Чернівецька область
Компанія займається продажем запчастин для мототехніки, мотоблоків, мінітракторів, бензопил та бензокос вже понад 18 років.Поточний асортимент вже перевищив позначку 8000 позицій і продовжує зростати. Ми активно розвиваємося, вивчаємо попит та можемо задовольнити потреби будь-якого клієнта B2B та B2C.У зв’язку з розширенням відкрито вакансію «Вантажника-комплектувальника» Вимоги:відповідальністьрозуміння процесу комплектації товарівстаранністьОбов’язки:Господарські обов’язки на складіКомплектація, упаковка товарівВивантаження продукції на склад, зі складуУмови роботи:Стабільна заробітна плата 20 000 на випробувальному терміні;Випробувальний термін 1 місяцьОплата два рази на місяцьП'ятиденний робочий тиждень з 9 до 18.00 (Нд - вихідний, другий вихідний плаваючий)
Касир, працівник торгового залу Центр
, Чернівці, Чернівецька область
В магазин роздрібної торгівлі одягу шукаємо працівників на посаду касир-продавець.Вимоги:-чесність-уважність-пунктуальністьПосадові обов'язки:-розрахунок клієнтів за касовим апаратом-ведення звітності-керування персоналом магазину(5-7осіб)Також в торговий зал шукаємо працівників на посаду консультант-продавецьПосадові обов'язки:-викладка товару на вітрину-консультація клієнтів-підтримка у відділах порядку та чистотиПрацевлаштування офіційне, плаваючі вихідні(5/2), з 9:00-19:00, стажування до тижня оплачуване.Магазини знаходяться в усіх частинах міста, тому підберемо для Вас найоптимальніше та зручніше місце роботи.Телефонуйте і домовимось про співбесіду
РОБОТА! Касир , продавець -касир,Чернівці
, Чернівці, Чернівецька область
Запрошуємо на роботу КАСИРАГрафік роботи з вівторка по суботуВихідні понеділок - неділя.ОФІЦІЙНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ !!!Обов’язки:Приймання платежівПідготування звітностіЗнання, навички та досвід, які хотіли би бачити у кандидата:досвід роботивідповідальність, уважність, дисциплінованість, порядністьСклад за адресою : Коломийська,9аофіційне працевлаштуваннясоціальні гарантіїсвоєчасна виплата ЗП Для запису на співбесіду телефонуйте - 06********70
Оператор машиної вишивки
, Чернівці, Чернівецька область
Студія машиної вишивки Шукає людину оператор машиної вишивки.(Може бути студент-ка)Робочий графік 9:00/18:00Година обіду Суб, нед. ВихідніОфіс находиться на оренбурській 7а 414кабАндрій 09******22
Різноробочий-вантажник на склад
, Чернівці, Чернівецька область
Пропонуємо роботу різноробочого-вантажника на склад.м.ЧернівціЗ/П: 16 650 грн/220 робочих годин.Обов’язки:розвантаження та завантаження товару на складі(м'ясо птиці та свинини);підготовка та очищення тари ;збір замовлення на палети.Вимоги:Фізична витривалістьЧесність і порядністьДосвід роботи — бажаний, але не обов’язковий.Ми пропонуємо:Конкурентну та стабільну заробітну плату;Графік роботи: з 7:00—18:00;22 робочих днів на місяць, вихідні плаваючі;Безкоштовне навчання!За детальною інформацією звертайтесь за номером вказаним в оголошенні.
Робота Комплектувальник інтернет-замовлень
, Чернівці, Чернівецька область
Zakaz.ua —міжнародна компанія, яка спеціалізується на доставці продуктів з передових гіпермаркетів, як-от METRO, Аuchan, NOVUS, МегаМаркет, ЕкоМаркет, Таврія В, VARUS, UltraMarket, Восторг, КОСМОС, WINETIME, супермаркет «Харків».Нам довіряють 13 найбільших міст України, а також Молдова. І на цьому не збираємося зупинятися, адже завжди прагнемо розвиватись та досягати нових висот.Що потрібно робити:працювати зі смартфоном;швидко та якісно збирати замовлення (продукти харчування та побутова хімія) в торговому залі магазину;спілкуватися з клієнтом (українською мовою) для уточнення змін по замовленню.Ми пропонуємо:підтримку та супровід керівника та тренера/наставника під час адаптації та в процесі роботі;графік з 8:00—18:00 (5/2, вихідні плаваючі);оплату з першого дня стажування;безкоштовну корпоративну форму;безкоштовну доставку товарів з супермаркетів;можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання.У нас немає обмежень — твій дохід залежить від тебе!
Продавець чоловічого одягу на Калинівський ринок
, Чернівці, Чернівецька область
Короткий робочий день (з 8:00 до 15:00) . Оплата можлива щоденно. 250грн + 10%від виручки. Контейнер облаштований як магазин. Вихідний - понеділок.