Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "СТО мастер в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Автослюсар, автомеханік, автоелектрик, майстер прийомщик
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен майстер приймальник, автомеханік та автоелектрик на сто в Чернівцях по ремонту легкових автомобілів.СТО має свій склад-магазин автозапчастин і комплектуючих, що сприяє якості і термінам виконання робіт.Забезпечуємо умови праці:-теплі приміщення-інструмент -екіпірування.Графік роботи: пн-пт 9:00-18:00, сб 9:00-15:00.Умови оплати 50/50.Заробітня плата жотижнево.Вимоги: базові знання по ремонту ходової частини, навісного обладнання двигуна. Пунктуальність, уважність, бажання працювати.Маємо постійну завантаженість, хороший колектив співробітників, корпоративи за рахунок СТО.Зручна транспортна розв’язка.
В столярному майстерню потрібен: столяр
, Чернівці, Чернівецька область
В столярний цех потрібен майстер, столяр, для виготовлення торцевих дошок. Всі питання по телефону. Алкоголіків прошу не турбувати Наш цех знаходиться в м.Чернівці по вул. Куп'янська 14. (Центр, біля турецької площі, базару на Удонова)
Слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:виконувати позаплановий ремонт газового обладнання житлових будинків та комунально-побутових об'єктів; заміна та притирання газового крану; заміна згону ввідного та внутрішнього газопровода; усунення витоку газу в муфтовому з'єднанняі газопроводу; відключення газопостачання житлового будинку; знімання (без виконання зварювальних робіт) та встановлення побутової газової плити; заміна стола, крану чи пальника газової плити; з/п від 15000-25000грн. Інформацію про вакансію надасть фахівець за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):допуск.
Столяр, столярний цех, майстри по виготовленню дерев‘яних виробів
, Чернівці, Чернівецька область
В деревообробний цех Смт Лужани потрібні працівники по виготовленню дерев‘яних виробів, майстри по набиванню вагонки. Фарбувальник пулівелізатором. житло надаемо. .
Майстер - Ходовик - Автослюсар
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо: Майстра - Монтажника - ХодовикаЗ досвідом роботиГрафік роботиПн. - Пт.09:30 до 18:30Вимоги:ВідповідальністьУважністьСтрессостійкістьАдаптивністьКмітливістьМи СТО «Berettа» Вже 3 рокиПрофесійно займаємось ремонтом автоматичних трансмісій та авто-кондиціонерів!У нас молода команда амбітних і доброзичливих колег!Гарне приміщення, комфортні умови праці, і повне забезпечення!Душ, Кухня, Холодильник, Роздягальня, Пральна машина, Кавовий апарат, Форма, Безкоштовне обслуговування власного авто, а також інші бонуси.
Потрібні майстри фасадчики
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібно майстрі з досвідом в роботі з мокрими фасадами. З своєї сторони гарантуємо вчасну оплату за якісну роботу, людське та лояльне відношення до Вас. Робота на лісах. Оплата за час від 100 грн
Майстер, автомеханік, слюсар, автослесарь
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаю майстра на СТО, зарплата кожну неділю, 50-50, бажано досвід роботи.Детально по телефону..