Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Автослесарь в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Автослесарь в Черновцах"

23 322 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Автослесарь" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Автослесарь в Черновцах открыто 8 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 19.2+ грн. 25% объявлений с зарплатой 28,2+ грн, и 12.5% с зарплатой 13.8+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Автослесарь в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Автослесарь в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Водитель фуры. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 50000 грн. На втором месте - Дальнобойщик с зарплатой 33857 грн, а на третьем - Автослесарь рихтовщик с зарплатой 30000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Автослюсар, автомеханік, автоелектрик, майстер прийомщик
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен майстер приймальник, автомеханік та автоелектрик на сто в Чернівцях по ремонту легкових автомобілів.СТО має свій склад-магазин автозапчастин і комплектуючих, що сприяє якості і термінам виконання робіт.Забезпечуємо умови праці:-теплі приміщення-інструмент -екіпірування.Графік роботи: пн-пт 9:00-18:00, сб 9:00-15:00.Умови оплати 50/50.Заробітня плата жотижнево.Вимоги: базові знання по ремонту ходової частини, навісного обладнання двигуна. Пунктуальність, уважність, бажання працювати.Маємо постійну завантаженість, хороший колектив співробітників, корпоративи за рахунок СТО.Зручна транспортна розв’язка.
Автослюсар на СТО
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаєм працьовитого автослюсара в хороший колектив! Досвід роботи обовязковий!Графк роботи з 9-18.00Субота короткий день, неділя вихідний!Шукаєм Ходовщиків Мотористів універсалів!Чіткий розрахунок! Забезпечення всім необхідним!
Робота авто механіка
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібні автослюсарі по ремонту вантажних авто можливо без досвіду роботи.Бажання працювати і навчатися.
Вакансия автослесарь
, Чернівці, Чернівецька область
Вакансия,автослесарь, в связи с расширением,так же условия работы и оплаты оговариваются,можно процентная ,вариантов много.
Автослюсар, автомеханік
, Чернівці, Чернівецька область
MAGNAT auto — місце професійного росту та стабільного заробітку! Шукаємо в команду СТО автослюсаря-ходовика, автомеханіка!МИ ПРОПОНУЄМО:Стабільну заробітну платуОплачуваний випробувальний термін 1 місяць — 15 000 грнПРО НАС: MAGNAT auto — перша мережа шинних центрів та СТО в Чернівцях. Вже 10 років наша команда змінює уявлення людей про якість автомобільного сервісу! Ми лідери на ринку автопослуг в Чернівцях і пишаємося цим!УМОВИ РОБОТИ:Окремий робочий пост та візок з інструментамиГрафік роботи з пн. по сб.Комплект робочої формиРоздягальня, душова, кімната відпочинкуБонуси та премії за результатами роботиЗнижки для співробітниківДружній колектиОСНОВНІ ВИМОГИ:Ремонт ходової частиниЗаміна технічних рідинДосвід роботи від 1 рокуПідтримка чистоти робочого місцяБажання працювати та отримувати нові знанняТелефонуйте або надсилайте нам резюме!
Робота на СТО з досвідом
, Чернівці, Чернівецька область
Транспортна компанія Burak-travel, яка спеціалізується на міжнародних пасажирських перевезеннях запрошує в свою команду автослюсаря-ходовика Вимоги: -знання будови та особливостей обслуговування сучасних автобусів -досвід роботи автослюсарем по автобусах чи вантажних автомобілях 1 рік -вітається відсутність шкідливих звичок, якщо вони присутні то контролювати їх Умови: -повна зайнятість, сучасний сервісний центр, обладнаний всім необхідним для виконання своїх обов’язків Обов‘язки: -діагностика несправностей автобусів, якісне та своєчасне їх усунення. Заробітня плата від 20000 до 30000 + відсоток, все залежить від досвіду та навичок.
Потрібен автослюсар на автосервіс
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен автослюсар .Обовʼязково уміння працювати на підйомнику. З/п потижнево. Комфортні умови. Обовʼязково з досвідом роботи.
Помічник майстра автослюсаря
, Чернівці, Чернівецька область
Пропонуємо вакансію помічника майстра автослюсаря на автосервіс. Гідні умови праці Надаємо житло безкоштовно Вимоги: порядність чесність кмітливість та працьовитість Всі питання по телефонуГрафік роботи з пн-сб з 8:30 по 18:00
Автослесарь по ремонту ходовой части автомобиля
, Чернівці, Чернівецька область
СТО Master Auto на постійній основі потрібен Автослесарь з стажем роботи. На п`ятиденний робочий тиждень з високою заробітною платою, та забезпеченням інструменту.
Майстер - Ходовик - Автослюсар
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо: Майстра - Монтажника - ХодовикаЗ досвідом роботиГрафік роботиПн. - Пт.09:30 до 18:30Вимоги:ВідповідальністьУважністьСтрессостійкістьАдаптивністьКмітливістьМи СТО «Berettа» Вже 3 рокиПрофесійно займаємось ремонтом автоматичних трансмісій та авто-кондиціонерів!У нас молода команда амбітних і доброзичливих колег!Гарне приміщення, комфортні умови праці, і повне забезпечення!Душ, Кухня, Холодильник, Роздягальня, Пральна машина, Кавовий апарат, Форма, Безкоштовне обслуговування власного авто, а також інші бонуси.
Робота , робітник , працівник , помічник автослюсара , автослюсар ,СТО
, Чернівці, Чернівецька область
Робота , робітник , працівник , помічник автослюсара , автослюсар , механік на СТО . Можливо з невеликим досвідом , допоможемо , покажемо , навчимо .
Потрібен автослюсар на сервіс
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен автослюсар на сервіс. На повний робочий день.
Автослесарь дизелист
, Чернівці, Чернівецька область
Дизелист(ремонт форсунок та ПНВД)Візьмемо учня (з подальшим працевлаштуванням) або спеціаліста з ремонту дизельних форсунок та ТНВДВимоги: Технічна освіта бажано, або досвід роботи, або знання будови та принципа роботи авто, охайність ,бажання навчатися та мати постійне місце роботи,а також гідну зарплату.Бажаний досвід роботи з точними механізмами або агрегатами.Умови работи: надається спецодяг, інструмент, обладнання, комфортні умови праці.Обов'язки: Ремонт паливних систем сучасних дизелів: форсунки та паливні насосител 05******16,09******54
Майстер, автомеханік, слюсар, автослесарь
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаю майстра на СТО, зарплата кожну неділю, 50-50, бажано досвід роботи.Детально по телефону..
Водій на вантажне авто
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен водій на вантажне авто Рено Магнум для поїздок по західній Україні!!!Вимоги досвід роботи (тягач з напівпричепом наявність посвідчення водія категорії С, Е;наявність чіп-карти водія; Умови Перевезення по західній Україні Оплата добових Зарплатня 10000-12000 тис гривень в тиждень!!!
майстер по ремонту ходової частини авто
, Чернівці, Чернівецька область
На авторизированный сервис LiquiMoly приглашаем на работу автослесаря моториста-ходовика.Требования:Пунктуальный, аккуратный;Полное понимание и умение определять причины поломки;Умение работать на результат;Знание узлов, агрегатов, принципов ихней работы;Умение общаться с клиентамиУсловия работы:С 9:00 до 18:00, с понедельника по пятницу. Суббота плавающий график.Теплое помещение.Хороший коллектив.Полный комплект современного оборудования.Стабильная зарплата раз в неделю.Официальное оформление.Обязанности:Диагностика, ремонт ходовой части, моторов, сопутствующий ремонт.Если Вас заинтересовало, или появились вопросы, звоните +38********14 - Михаил Павлович