Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Разнорабочие в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Разнорабочие в Черновцах"

13 667 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Разнорабочие" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, по профессии Разнорабочие в Черновцах открыто 9 вакансий. Для 33.3% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 15.5+ грн. 11.1% объявлений с зарплатой 11.0+ грн, и 11.1% с зарплатой 12.5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Разнорабочие в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Разнорабочие в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Маляр. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 21000 грн. На втором месте - Электрик с зарплатой 21000 грн, а на третьем - Столяр с зарплатой 15544 грн.

Рекомендуемые вакансии

Потрібен різноробочий
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен різноробочий.Оплата праці договірна.Можливий варіант погодинно.
Різноробочий
ТзОВ Облторгсервіс ТM Brilliant, Чернівці
ЗАПРОШУЄМО РІЗНОРОБОЧИХ на виробництво.  У велику виробничу компанію ТМ Brilliant — одну з лідерів виробників пластику, потрібні працівники в цех.Що ми пропонуємо:Оплачувану відпусткуГарячі обіди — їдальня на території заводуЗарплата 2 рази на місяцьМожливість кар'єрного росту.Графік роботи: 8-годинний або позмінний (денна та нічна зміна)або 5 днів з 08:00-16:30 Обов'язки (в залежності від підрозділу виробництва):робота на виробничій лінії пакування продукціїламінаціяпереміщення товарів з виробництва на склад Вимоги до кандидата:бажання працювативідповідальністьдисциплінованість.Досвід необов’язковий. Адреса підприємства: Чернівці, вул. Каденюка (Чкалова), 20 Запис на співбесіду до Васілісси ВасилівниТелефонуйте: Понеділок-п'ятниця з 09:00 до 18:00
Різноробочий на деревообробне підприємство (безкоштовне житло надаємо)
, Чернівці, Чернівецька область
ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУНа деревообробне підприємство потрібні різноробочі на виробництво Обов’язки:- роботи з масивом (дуб), обробка деревини, складування, тощо.Вимоги:Бажання навчатись, заробляти та підвищувати свій фаховий рівень.Погодинна оплата праці! (17000-23000грн)Місце знаходження виробництва: вул.КомунальниківБезкоштовне житло надаємо!
Шукаємо майстрів в Чернівцях , ЗП від 20тис на міс
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо різноробочих на мурування та монолітні роботи . Вік від 18 років.Вимоги: якісне виконання роботи , виконання поставлених задач .+ 38********34. Вадим+ 38********98. Андрій
Потрібен вантажник різноробочий на зелений ринок.
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен вантажник різноробочий на зелений ринок. Графік 05.00-17.00
Різноробочий на виробництво. Надається ЖИТЛО та транспорт
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо працівників на виробництво меблів у Чернівецькій області (проживання надається БЕЗКОШТОВНО!)Графік позмінний, можлива робота вахтою!Оплата 736-800 грн/зміна (в залежності від функціоналу) +15% бонусуОформлення за договором, виплати на картку щотижняБажаєте дізнатись деталі? Дзвоніть 07*********74 Олена, Світлана.
Потрібен помічник продавця
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібен помічник продавця/різноробочий на постійно на Калинівський ринок. Графік на калинці: 8:00-15:00 Робочі дні: вівторок - неділя Вихідний: понеділок. Магазин сантехніки. Зарплата 500грн в день.
Різноробочий, столяр, помічник столяра на деревообробне виробництво
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо працівників у свою дружню команду ( чоловіки , жінки) на деревообробне виробництво: різноробочий, столяр, помічник столяра, верстатник.Готові взяти без досвіду роботи, все навчимо. Головне бажання працювати та вчитися. Будемо раді бачити Вас у своїй команді.
На постійну роботу потрібні маляри та різноробочі по ремонту квартир
, Чернівці, Чернівецька область
На постійну роботу потрібні маляри різноробочі.Зарплата залежить від навиків працівника!Виплачується вчасно та без затримок!Можливий карєрний зріст!За детальною інформацією телефонуйте все розкажу!
Шукаю рідсобника, маляр!
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібні енергійні, працьовиті підсобники.Для роботи з майстром в парі, зп 600-800 день.Кожна субота гроші.Перша субота аванс, друга повний розрахунок кількість місць обмеженаНадаємо житлоДзвонити з 7:00-22:0038********3838********00Дмитро.
Працівник складу в Кракові, Різноробочий
, Чернівці, Чернівецька область
Польська агенція праці Personnel International BPO (nr. cert 5703) шукає працівниківна посаду Працівник складу, КомплектувальникМісто: КраківДосвід роботи на подібній посаді НЕ ОБОВ'ЯЗКОВИЙВсі наші вакансії безкоштовні і тільки з офіційним працевлаштуванням!ОБОВ'ЯЗКИ (комплектація, збір замовлень):⦁ Комплектування, збір товару відповідно до замовлень⦁ Робота по системі VOICE – мікрофон і навушникВідео огляд роботи надсилаємо.ОБОВ'ЯЗКИ (пакувальна машина (овіярка), прийняття товару):Робота полягає в упаковці замовлень в поліетилен (все робимо на пакувальній машині і вузику) або прийнятті товару (так само все робимо на вузику)СТАВКА:22 зл нетто/год (перші 4 тижні)24-28 зл нетто/год (з 2-го місяца роботи - акорд)ДЛЯ СТУДЕНТІВ31 зл нетто/год (перші 4 тижні)31-35 зл нетто/год (з 2-го місяця роботи - акорд)ГРАФІК РОБОТИ:В 2 зміни по 9-10 годин10.30-20.00 і 20.00-05.00 - тиждень через тижденьЄ можливість працювати 6 днів на тиждень.Є 1-2 перерви протягом робочого дня.Надається їжа за рахунок працедавця (1-2 обіди, залежить від кількості робочих годин).НАДАЄМО:⦁ Офіційне працевлаштування від Personnel International BPO (nr cert. 5703)⦁ Стабільну роботу з можливістю кар’єрного зростання⦁Безкоштовне отримання сертифікату на управління вилочним навантажувачем⦁ Можливість складання екзамену UDT (50% вартості оплачує роботодавець)⦁ Робочий одяг за рахунок працедавця⦁ Житло і доїзд (500 і 100 зл), вираховується із заробітньої плати (хороші умови проживання в будинку), можу надіслати фото⦁ Своєчасну виплату заробітньої плати на банківський рахунок 20 числа кожного місяця⦁ Доплата за своє житло - 250 зл неттомісяць⦁ Допомога у відкритті банківського рахунку⦁ Бонуси за якісну роботу і продуктивність (100-300 зл нетто)⦁ Необхідні документи для отримання карти побуту (безкоштовно)⦁ Можливість безкоштовного отримання карти Multi Sport⦁ Можливість отримання авансу (при відпрацюванні хоча б одного тижня)ВИМОГИ:Бажання працювати і зароблятиПсихотести — 50 злПриїзд на оформлення в місто ГлівіцеВІТАЄТЬСЯ:Досвід роботи на подібній посадіРозуміння польської мови (не є обов'язковим)Наявність водійського посвідчення категорії ВДля отримання додаткової інформації прохання звертатисяв Telegram Whatsapp Viber за телефоном, вказаним у профіліАбо залишайте заявку за нашим посиланням і ми Вам зателефонуємо.Катерина,Personnel International BPO
Потрібен вантажник-різноробочий на ринок "зелений"
, Чернівці, Чернівецька область
Вантажник-різноробочий, графік 04:30-17:00.
Різноробочий-вантажник на склад
, Чернівці, Чернівецька область
Пропонуємо роботу різноробочого-вантажника на склад.м.ЧернівціЗ/П: 16 650 грн/220 робочих годин.Обов’язки:розвантаження та завантаження товару на складі(м'ясо птиці та свинини);підготовка та очищення тари ;збір замовлення на палети.Вимоги:Фізична витривалістьЧесність і порядністьДосвід роботи — бажаний, але не обов’язковий.Ми пропонуємо:Конкурентну та стабільну заробітну плату;Графік роботи: з 7:00—18:00;22 робочих днів на місяць, вихідні плаваючі;Безкоштовне навчання!За детальною інформацією звертайтесь за номером вказаним в оголошенні.
Фасадні роботи
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібні майстри Також потрібні підсобники(різноробочі)Робота з риштування Розрахунок кожного тиждня