Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Официант в ресторане в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Бармен/Офіціант .
, Чернівці, Чернівецька область
Бармен/офіціант в ресторан/кафе при міні готелі.Понеділок-Субота з 11:00 до 20:00. Неділя вихідний день.Хороші умови праці, Не велика навантажуваність ресторану, мала посадка.Готель "Дворик" , вул.Коломийська 9Г.
Офіціант в ресторани KUCHERI/ЧІЧЕРІ
, Чернівці, Чернівецька область
Ми, «Kucheri, ресторан», шукаємо енергійного та привітного офіціанта, який буде приємно здивовувати наших гостей і зробить їх візит у наш ресторан незабутнім.Обов’язки:Привітати гостей, супроводжувати їх до столу і надати зручне розташуванняПредставити меню та допомогти вибрати страви і напої.Приймати замовлення та передавати їх у кухнюВиконувати доставку страв і напоїв до столівЗабезпечити якісне обслуговування гостей, відповідати на їх запитання та задовольняти їх потребиПеревіряти правильність рахунків та забезпечувати правильне розрахування з гостямиПідтримувати чистоту та порядок на робочому місціВимоги:Досвід роботи офіціантом не обовʼязково.Вміння працювати в команді.Харчування у ресторані під час роботи.Якщо ви прагнете працювати в секторі гостинності, маєте комунікабельність та бажання робити людей щасливими, то ми чекаємо саме на вас! Приєднуйтесь до нашої команди «Kucheri, ресторан» і допоможіть нам створити незабутні враження для наших гостей.
Офіціанти зі знанням румунської мови в ресторан Doi Voevozi
, Чернівці, Чернівецька область
На роботу в Ресторан Doi Voievozi, який знаходиться в 30км від Порубне запрошуються офіціанти. Проживання та харчування за рахунок закладу, робота позмінна 2/2.Вимоги: знання румунської мови!Viber, WhatsUpp 0040740110777
Офіціант в готель м. Чернівці
, Чернівці, Чернівецька область
Найбільша в Україні мережа готелів «Optima Hotels and Resorts», що надає послуги високого рівня у сфері гостинності, працює за провідними європейськими стандартами обслуговування гостей, оголошує відкритим пошук на вакансію «Офіціанта».Функціональні обов’язки:забезпечення ефективної та якісної роботи;обслуговування шведської лінії та ресторану;бажання розвиватися та навчатися щодня;теплий прийом гостей та привітність;обслуговування відповідно до стандартів та розрахунок відвідувачів ресторану.Ми пропонуємо:графік роботи позмінний;стабільну заробітну плату;можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку;офіційне працевлаштування, оплачувану відпустку та лікарняний, а також безкоштовні обіди;можливість працювати в команді професіоналів.Від тебе чекаємо наступного:досвід роботи у ресторанній сфері буде перевагою;працьовитість, старанність та ініціативність;вміння працювати у команді, комунікабельність;бажання зростати та розвиватися.Компанія створює всі умови для розвитку та зростання персоналу та надає кожному реальну можливість побудувати успішну кар'єру!
офіціант- бармен в ресторан
, Чернівці, Чернівецька область
Ресторан Cleo, пропонує роботу для офіціантів- барменів(ставка+%), для барменів (від 800грн), або просто офіціантів(ставка+%). Графік обговорюємо на місці, зарплата індивідуально обумовлюємо на місці.Прийом, видача , контроль замовлень. Підготовка приміщення до обслуговуванняЗастосування методів продажу та кроків обслуговуванняЗа додатковою інформацією телефонуйте з 10 до 19:00-, або пишіть тут.Оплата по тижням Везем додому, двухразове харчування. Чаєві. Форму одягу надамо.Всі подробиці при співбесіді.