Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Бармен официант в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Бармен/Офіціант .
, Чернівці, Чернівецька область
Бармен/офіціант в ресторан/кафе при міні готелі.Понеділок-Субота з 11:00 до 20:00. Неділя вихідний день.Хороші умови праці, Не велика навантажуваність ресторану, мала посадка.Готель "Дворик" , вул.Коломийська 9Г.
Бармен-офіціант САДГОРА
, Чернівці, Чернівецька область
Ми шукаємо в новий заклад в районі САДГОРА енергійних та відповідальних осіб на посаду офіціанта/ки. Робота офіціанта — це не просто сервіс, це мистецтво створювати приємну атмосферу для наших гостей та забезпечувати їхній комфорт.Ми пропонуємо:Гнучкий графік роботиНавчання для кандидатів без досвідуРозвоз персоналу після роботиКар'єрний розвиток та можливість зростання у компаніїДружній та сприятливий робочий колективВимоги:Бажання працювати та розвиватися в гостинній сфері.Вміння працювати в команді та спілкуватися з людьми.Висока відповідальність та уважність до деталей.Здатність працювати в стресових ситуаціях.Обов’язки:Прийом замовлень та їхнє обслуговування.Рекомендації гостям щодо меню та напоїв.Забезпечення належної чистоти та порядку на робочому місці.Виконання інших завдань, пов’язаних з роботою офіціанта.Ми готові взяти на роботу без досвіду та освіти, оскільки надамо необхідну підготовку та навчання. Ви отримаєте можливість працювати в дружній команді, отримувати стабільний дохід та розвиватися у галузі гостинності.Якщо ви енергійні, комунікабельні та маєте бажання працювати у сфері обслуговування, надішліть нам своє резюме та приєднуйтесь до нашої команди «Chebonta, Пікантіко». За деталями звертайтесь за номером 09******21, 06******66.
офіціант- бармен в ресторан
, Чернівці, Чернівецька область
Ресторан Cleo, пропонує роботу для офіціантів- барменів(ставка+%), для барменів (від 800грн), або просто офіціантів(ставка+%). Графік обговорюємо на місці, зарплата індивідуально обумовлюємо на місці.Прийом, видача , контроль замовлень. Підготовка приміщення до обслуговуванняЗастосування методів продажу та кроків обслуговуванняЗа додатковою інформацією телефонуйте з 10 до 19:00-, або пишіть тут.Оплата по тижням Везем додому, двухразове харчування. Чаєві. Форму одягу надамо.Всі подробиці при співбесіді.