Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Уборщица в Черновцах"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Уборщица в Черновцах"

6 958 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Уборщица" по диапазонам зарплаты в Черновцах

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 25.04.24, по профессии Уборщица в Черновцах открыто 19 вакансий. Для 42.1% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 6.0+ грн. 36.8% объявлений с зарплатой 9.9+ грн, и 5.3% с зарплатой 12,5+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Уборщица в Черновцах"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Уборщица в Черновцах.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Черновцах

Среди похожих профессий в Черновцах наиболее высокооплачиваемой считается Уборщица на неполный день. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Сиделка с зарплатой 11125 грн, а на третьем - Садовник с зарплатой 10000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Шукаємо прибиральницю
, Чернівці, Чернівецька область
Запрошуємо на роботу в мережу закладів прибиральницю та посудомийницю.Позмінний графік роботи.Харчуємо, організовуємо розвозку технічного персоналу додому в кінці зміни.Вчасна виплата заробітної плати.+38********49Телефонувати з 09.00 - 18.00
Терміново потрібна прибиральниця
, Чернівці, Чернівецька область
Клінінгова компанія у з'вязку з розширенням штату шукає прибиральницю в Супермаркет в м. Чернівці.Умови роботи - графік основний - 2 дня робочі, 2 - вихідні, з 8.00 до 20.00, але може коригуватись, Вимоги до кандидата - бажання працювати, відсутність шкідливих звичок, охайність, вміння працювати на ПММ схвалюється. Оплата праці - по факту виконання робіт, двічі на місяць на банківську карту.Деталі за телефоном 06*********68 Ірина , будь ласка, не писати, а телефонувати.
Прибиральниця - посудомийниця
, Чернівці, Чернівецька область
Кафе FUNFUN шукає в свою дружню команду відповідальну та енергійну прибиральницю, яка буде допомагати нам підтримувати бездоганну чиcтоту та порядок в нашому закладі. Головною метою цієї посади є забезпечення комфортного середовища для наших гостей, щоб вони могли насолоджуватися атмосферою кафе та нашими смачними стравами без будь-яких незручностей.Номер телефону для довідок: 09******87Вимогивимогами до персоналу будуть вміння працювати з мийними засобами та технікою, етика спілкування, відповідний зовнішній виглядпрацьовитість, відповідальність, пунктуальність, охайність, ретельність і ввічливістьУмови роботидоброзичлива і весела, молода команда;офіційне працевлаштування;робочий день з 10 до 22сучасний заклад у центрі міста;обід за рахунок закладувечірня розвозка додому;брендована уніформа.Обов’язкиклінінг залу;робота з мийними засобами та технікою;миття посуду (є посудомийка);підтримання чистоти під час зміни.
УВАЖНО читайте опис! Потрібна ПРИБИРАЛЬНИЦЯ апартаментів!
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібна ПРИБИРАЛЬНИЦЯ апартаментів, які здаються подобово. Бажано з досвідом роботи.Необхідні риси: охайність, порядність та організованість, обовʼязкове проживання в місті.Прибирання після гостей: заміна білизни, пилососіння, вологе прибирання та все інше по необхідності.Зазвичай з 11.00 у РІЗНІ ДНІ у т. ч. у суботу та неділю, ЗАВЖДИ ПО РІЗНОМУ.Зарплата - 350 грн за одне прибирання (триває 3 години)Якщо у Вас вже є робота чи підробіток до 17.00 (буває два прибирання одразу), нам, нажаль, не підійде.На повідомлення не відповідаю! Тільки дзвінки!
Прибиральниця в продуктовий супермаркет
, Чернівці, Чернівецька область
Запрошуємо на роботу прибиральницю в продуктовий супермаркет м.ЧернівціТериторіально: м.Чернівці, вул.Героїв Майдану ( Чероноармійська) 71.Обов'язки:Прибирання та контроль чистоти в магазині;Ми пропонуємо:Графік роботи: 2/2;Години роботи: з 9.00-21.00, з 8.00-20.00Для роботи надаємо:Спецодяг;Інвентар та всі необхідні засоби.Телефонуйте!06*********6509*********06
Прибиральниця (клінер)
, Чернівці, Чернівецька область
Клінінгова компанія Crystal cleaning на ринку вже 10 років. Ми шукаємо прибиральницю (клінера) в нашу дружню команду через розширення.Що потрібно знати та вміти:Вміння працювати в командіПунктуальністьВічливість, приємність в спілкуванніЛюбов до чистоти у всьому, охайний зовняшній виглядЩо ми пропонуємо:Заробітню плату від 16000 грн до 23000 і більше в місяць Дружній колектив, з яким легко та приємно працюватиНадаємо інвентар, хімію та все необхідне для легкої роботиГарна брендована форма та взуттяПривозимо на об'єкти та відвозимо після закінчення роботиГнучкий графік роботи, можливість змінювати робочі дніЩо потрібно робити:Любити створювати кришталеву чистоту, всьому іншому ми навчаємоПрибирати житлові та комерційні приміщенняПісляремонтне, генеральне прибиранняЦікаво? Дзвоніть за вказаним телефоном і ми обговоримо з вами деталі, а також домовимось про стажування. Стажування може тривати 3−5 днів та воно частково оплачуєтся.
Прибиральниця АЗК вул. Галицький Шлях 46м
, Чернівці, Чернівецька область
Працюєш ти – працює країна. Твоя робота має значення! Долучайся до команди ОККО, формуймо надійний тил нашої країни разом!Шукаємо ПРИБИРАЛЬНИЦЮ!Приєднуйся, бо ми:•офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня;•не затримуємо зарплату;•оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний;•забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.);•підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО – це велика і дружня команда;•ОККО – це український бізнес, який входить до ПЕК і визнаний критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Всі наші військовозобов’язані працівники підлягають бронюванню за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Що треба робити?•Якісно прибирати приміщення АЗК.Що ми очікуємо?•Впорядковані документи;•Готовність докладати максимум зусиль заради добробуту нашої країни.Маєш запитання? Телефонуй, з радістю познайомимось!Надсилай своє резюме Чекаємо в команді!
В хостел потрібна прибиральниця-покоївка
, Чернівці, Чернівецька область
В затишний хостел, потрібна прибиральниця-покоївка.Обов'язки:• зміна постільної білизни• вологе прибирання номерів та інших загальних приміщень (кімнат, коридорів, ванної і душової кімнат, санвузлів)• прибирання кухні• прання, прасування постільної білизни: Графік з 10.00 до 16.00, два дні робочі два дні вихідніВся детальна інформація за номером телефон09*********1709*********56Хостел знаходиться за адресою вул. Устима Кармелюка 159, район аеропорту.
Шукаємо прибиральницю-посудомийницю
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо охайну, працелюбивну та відповідальну прибиральницю-посудомийницю у кав‘ярню. Що потрібно робити: - прибирати та підтримувати чистоту закладу- мити, натирати посуд (є посудомийна машина)Ми пропонуємо - зручний позмінний графік роботи: 7:00-15:00, 15:00-23:00- вечірнє розвезення по місту;- вчасну виплату заробітної плати двічі на місяць;- всі миючі засоби надаємо;- зп: 600 грн/змінаКав‘ярня знаходиться за адресом Проспект Незалежності 94.Звертайтесь в особисті повідомлення або телефонуйте за номером +38********00
Прибиральниця у ресторан Ребра та Вогонь
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібна прибиральниця у ресторан «Ребра та вогонь» по вулиці Головна 119бЗабезпечуємо розвезення персоналу, обід!Заробітна плата від 17000 грн/міс.Звертатися за телефоном:+38(09*******73 ТЕТЯНА
Прибиральниця та Посудомийниця
, Чернівці, Чернівецька область
В команду піцерії шукаємо прибиральницю та посудомийницюРозглядаємо кандидатів без досвіду роботиУ нас Ви отримаєте:1) стабільну роботу;2) своєчасні виплати з/п;3) премії щомісяця;4 позмінний графік роботи;5) житло безкоштовно;6) смачні обіди для персоналу.
Прибиральник/прибиральниця/двірник
, Чернівці, Чернівецька область
У зв'язку з розширенням штату клінінгова компанія запрошує до колективу:прибиральникаприбиральницюЛокація: Чернівці,вулиця Остапа Вільшини.Умови:Виплата заробітної плати два рази на місяць (перший місяць - адаптація зі щотижневими авансами).Графік роботи:Індивідуальний графік роботи: 2/2,3/3 (12-годинний робочий день)Що ми пропонуємо?Своєчасна виплата заробітньої плати;Кар’єрне зростання в компанії;Підтримка на всіх етапах роботи;Заохочувальні бонусні програми та премії;Можливість працювати недалеко від дому;Допомога з житлом.
Прибиральниця-посудомийниця САДГОРА
, Чернівці, Чернівецька область
Ми шукаємо відповідальних працівників в новий заклад в районі САДГОРА на посаду «Прибиральниця, посудомийниця, помічник кухаря».Ми пропонуємо:Гнучкий графік роботи. (Можливість працювати з 8:00 — 15:00, а також з 18:00—23:00)Розвоз персоналу по домівках після роботи.Можливість навчання та професійного розвитку.Дружню та підтримуючу робочу атмосферу.Кар'єрний ріст у майбутньому.Вимоги до кандидатів:Без досвіду роботи.Без освіти або з базовою освітою.Здатність ефективно працювати в команді і виконувати завдання відповідально.Відповідальне ставлення до чистоти та гігієни.Основні обов’язки:Прибирання приміщень кафе.Миття посуду та збереження його у належному стані.Допомога кухарям у підготовці і обробці продуктів.Якщо ви енергійні, маєте бажання працювати та розвиватися в галузі харчового сервісу, то ця вакансія саме для вас. Звертайтесь за номерами 06******66, 09******21.
Прибиральниця-покоївка в готель р-н Роша (Цецино)
, Чернівці, Чернівецька область
Запрошуємо на роботу прибиральницю.Вимоги:Прибирання приміщень і громадських зон готелю.Прибирання прилеглих територій готелюВимоги: • Пунктуальність, охайність, відповідальне ставлення до роботи та поставлених завдань.• Досвід роботи в прибиранні.Стабільна та вчасна оплата праці•робочий графік: обговорюється по телефону 05*********05
Потрібна прибиральниця в апартаменти
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаю прибиральницю в апартаменти, з 10:00 до 14:00, зарплата 400 грн день, робота з напарницею 2 через 2
Прибиральниця в офіс
, Чернівці, Чернівецька область
Шукаємо прибиральницю для офісних приміщень!Що пропонуємо?з/п 9000 грн. за міс.;графік з 9:00-16:00 з пн-пт;місцерозташування - район Фастівської (Кемпінг).Всі деталі: +38********78 (Анна).
Прибиральниця (м. Чернівці )
, Чернівці, Чернівецька область
Потрібна прибиральниця в магазин взуття.Адреса: м.Чернівці магазин цукерок, "Мармеладний кіт", вул. Кобилянської, 22.Графік: з 9:30 до 10:30 п'ять днів на тиждень.Заробітна плата 2200 гр Обов'язки: Сухе та вологе прибирання приміщень. Додаткова інформація за телефоном - 06*********86
Прибиральниця приміщення
, Чернівці, Чернівецька область
На роботу терміново потрібна прибиральниця, прибирання після ремонту, оплата в кінці робочого дня.
Прибиральник територій
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 9500 грнУ тому числі основна: 9500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:підмітання вулиці, тротуарів, прибудинкових територій та їхнє очищення від бруду, снігу, льоду, опалого листя, посипання піском під час ожеледиці, очищення урн від сміття.Інформацію про вакансію надасть фахвець за тел.: 00930741632.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Прибиральник службових приміщень
2412, Чернівецька філія Чернівецького обласного центру зайнятості, Чернівці, Чернівецька область
Заробітна плата (усього): 8000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:*відділення номер 1. Прибирання побутових приміщень та дотримання правил санітарії і гігієни в приміщеннях. Консультацію про вакансію надасть консультант філії за тел. 00664923819Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці